Etter mye Adams matkasse-snakk både på Facebook og i virkeligheten kjenner jeg at jeg blir litt påvirket. Egentlig så tror jeg ikke at vi trenger dette. Jeg fyller kjøleskap og fryser og lager god, sunn og variert mat, og jeg kan ikke se for meg at denne kassa vil gi oss verken rimeligere eller veldig mye bedre middager. Det er selvfølgelig alltid gøy å prøve nye oppskrifter og råvarer, men det gjør jeg ganske ofte uten kasse. Mangler ikke verken kokebøker eller internett.
Jeg ser derfor for meg at dette er for folk som enten er i ekstrem tidsklemme og sliter med å få handlet/mangler fantasi/trenger hjelp til å komme i gang med å lage mat. Men nå ser jeg jo at mange utenfor disse kategoriene også benytter seg av sånne løsninger.
Så hva er fasiten her? Går vi glipp av noe om vi holder oss til Filifjonkens egen matkasse?
Jeg er både flink til og interessert i å lage mat. Sunn, variert hverdagsmat. Ja, og litt usunt iblant også. Vi har matkassa nå, fordi jeg har gått meg litt tom på kjøkkenet. Jeg har vært uinspirert og har syntes at planlegging har vært vel så kjipt som matlagingen.
Å få en pakke på døra (hvem sier vel neitakk til pakke liksom) med råvarer til fem måltider har vært supert for min del. Noen nye råvarer har blitt introdusert (brosme, jeg har aldri brukt den fisken før) og jeg har måttet lage nye retter på dager hvor jeg har vært mest frista på ferdigpizza.
Jeg føler faktisk at de fem middagstenkefrie dagene gir meg litt mentalt kjøkkenoverskudd etterhvert.
Vi har også levering annenhver uke. Vi har hatt det i kortere perioder to ganger tidligere også.
Jeg er også glad i å lage mat, men jeg merker at jeg går litt lei av å finne på og at vi i stor grad gjentar det samme. Familien er heller ikke særlig hjelpsom med å komme med ideer.
En periode der middagen er bestemt for oss annenhver uke er faktisk ganske avslappende. Vi bare kommer hjem og lager en av de middagene som står i heftet, alle ingrediensene er i kjøleskapet og ingen har måttet planlegge noe som helst.
Vi har vel hatt tre leveringer fra Adams matkasse så langt og har likt alt vi har fått. Vi kommer ikke til å ha det alltid, men fortsetter nok en stund til.
Jeg vet ikke, men jeg må si at hver gang den reklamen dukker opp så får jeg for meg at Adam Levine fra Maroon5 har slått seg på dagligvarer. :knegg: Både på grunn av utseendet og navnet.
Vi prøvde litt men droppet det. Vi er ikke lei av maten jeg lager men jeg kunne få helt jernteppe og klarte ikke å komme på en eneste middagsrett.
Nå etter sommeren har jeg skrevet ukesplan med 4 ukers rullering så da har jeg noen retter å velge i så jeg følger ikke listen slavisk.
Dessuten så har jeg blitt mer obs på hva matvarene koster og prøver å holde oss godt under 100-lappen på hverdagsmiddagene.
Jeg bruker den appen, MAttilbud, og handler inn litt utifra hva som er på tilbud.
Jeg har vurdert det, fordi jeg misliker sterkt å planlegge middager. Å måtte bestemme hva vi skal ha til middag hver dag er det absolutt verste med å være voksen. :sparke:
Jeg har ikke giddet å prøve. I stedet tok jeg et skikkelig skippertak og la opp middagsplan fra ukene 40 til og med 48, der jeg tok alle mulige hensyn til familiens ulike aktiviteter og besøk og reiser og alt med seg. Når en bruker en times tid til sånn planlegging er det lett og greit å finne ulike retter så en ikke gjentar seg selv og til og med introduserer noe nytt. Enten idéene nå kommer fra egne kokebøker/oppskrifter eller en leiter litt rundt på nettet. Når middagsplanene er klare er jo ukehandlelista to tredjedels ferdig også.
Njæ. Vi har hatt det et par ganger (Godt Levert), og det er litt gøy med nye oppskrifter og råvarene er skikkelig gode, men vi trenger det egentlig ikke. Vi har bra koll på hverdagsmiddagene selv.
Nei, det er jo en av de mange bra tingene med å være voksen! :) Da kan en jo lage det en til enhver tid har lyst på. Det er egentlig akkurat der jeg er litt skeptisk til matkasse. For mye styring. :) Hvis jeg plutselig MÅ ha brosme med couscous på tirsdag så er det ikke sikkert jeg har lyst på det.
Jeg planlegger ikke hva vi skal ha for hver dag i uka, men handler inn et utvalg råvarer som kan brukes til litt forskjellig (evt. med litt ekstra handling etter behov).
Ja, og det er der det skorter for meg. Jeg har ikke lyst på noe. Vi spiser variert og sunt, og jeg er veldig glad poden er glad i sunn mat, for da kan han få velge og vi ender likevel aldri opp med pasta, pølser eller pizza. Når vi har det er det jeg som har valgt det. :flau:
Vi har det tre dager i uka de fleste av ukene, og har hatt det en stund. Vi er godt fornøyde med det, hovedsakelig fordi vi slipper å bruke en hel kveld i uka på handling, som før var alternativet (vi handler aldri på ettermiddagen). I tillegg har det gjort oss flinkere til å bruke rene produkter.
Dersom jeg hadde god tid til å planlegge, mulighet til å impulshandle og likte å være mer kreativ, hadde jeg ikke syntes jeg trengte det.
Jeg tviler på at dette er noe for oss, men kanskje jeg skal pøve en liten uke for å se. Ikke mye brosme her i gården, men vi spiser jo bare rent, fra bunnen og fornuftig hver eneste dag. Jeg er glad i å planlegge og bestemme, det er jo det BESTE med å være voksen.
Vi har ikke prøvd. Jeg er helt enig med dere som sier at det å planlegge middager hver dag er noe av det kjedeligste med å være voksen. Enda kjedeligere er det forresten å legge unger.
Vi kjører et enkelt middagsregime på hverdager. Fisk eller kylling på en seng av grønnsaker i ildfast form. Ved siden av har vi naturris eller potet. Enkelt, litt kjedelig, men smakfullt og 100% hjemmelaget.
Eg er ikkje gira på at ein eller annan kasseleverandør skal bestemme kva eg skal ha til middag. Eg liker å planlegge enkle, sunne kvardagsmiddagar sjølv. Men vi har begynt å handle gjennom kolonial.no nå, som har utleveringsstad som er praktisk for den ruta mannen køyrer til og frå jobb. Då planlegg eg middagane, og vi handler på nett, og matvarene blir levert ferdig pakka i bilen (dei har heimkøyring og). Eg har veldig sansen for dette opplegget, vi sparer den tida som går bort til å handle, samtidig som vi får planlagt middagane og innkjøpa sjølv.
Tror ikke det er noe for sånne småhusholdninger som meg, og dessuten er jeg mer vi-tar-hva-vi-har enn en som følger oppskrifter når det gjelder middag.
Hva er galt med repetisjon i matveien, forresten? :knegg:
Jeg synes det ble veldig dyrt også nå. 845 for vår familie for tredagers. Ofte kommer vi nok under hundrelappen når vi lager maten selv, så jeg synes ikke der kunne forsvares akkurat nå (vi skal gjøre en stor investering og må stramme inn livreima litt, det skal sies. :p )
Men jeg synes ikke 1100 for 5 middager til 4 stk er ille. Og så er det så ufattelig deilig å slippe og finne på middag hver dag. Kommer nok til å fortsette en god stund til
Jeg synes det framstår som dyrt, og dessuten er jeg fullstendig allergisk mot andre skal bestemme hva jeg skal gjøre. Også i de tilfellene jeg betaler for det. :knegg: / :dåne:
Vi er i en fase der vi ikke har overskudd til å planlegge og tenke så mye, og der det er vanskelig å sette av ressurser til å handle for mer enn akkurat fire timer frem i tid. Derfor har Godt levert vært helt gull i de siste månedene. Maten er god, oppskriftene greie, råvarene er førsteklasses, og det er utolig godt å vite at alt man trenger til middagen venter i kjøleskapet når vi kommer hjem fra jobb. Det er nok dyrerer enn å handle selv, men ikke så veldig, når man tar i betraktning hvilke råvarer de leverer, syns jeg, og jeg tror ikke vi kommer så veldig mye dårligere ut enn hvis vi skal handle hver dag.
Jeg tror ikke folk som klarer å planlegge og handle inn til middag for en hel uke av gangen og som lager all mat fra grunnen av har så mye å hente, men for oss passer det veldig fint nå.
Jeg er drittlei av å planlegge ørten måltider hver uke, og skulle gjerne fått en kasse på døren. Men jeg tror det kan bli litt vanskelig all den tid det måtte vært gluten- og melkefritt.
Jeg synes egentlig ikke at prisen er så avskrekkende. Middagene jeg lager selv koster også ganske mye. Den største ulempen for oss, er at det stort sett alltid blir for mye mat og vi ender opp med mer rester enn om jeg kjøper inn og lager selv.
Jeg synes også råvarene er veldig fine. Det er fullt mulig å få tak i slikt selv, men vi handler bare på Rema så vi gjør det ikke. Så kjører vi enkle middager de andre dagene som er veldig billige.
Jeg vurderer det nå fortløpende. Er i en situasjon med utrolig lite tid til overs. Akepunktet er at det vil kreve mye mat. Vi er 6 stk i huset og de to eldste guttene spiser for to. Så mat til 8 regner jeg når jeg lager mat ellers. Det blir fryktelig dyrt med matkasse til 8.
:gruble:
Hvis du ikke synes det er vanskelig å finne på hva du skal lage til middag, så er ikke dette noe du trenger.
Jeg, derimot, har syntes det er en pest og en plage å finne på hva man skal ha til middag hver dag. Det er det jeg føler at jeg betaler ekstra for å få. Det er dyrere enn å handle selv.
Ok, jeg er overbevist, jeg trenger ikke kasser. Takk for svar!
Ellers så lager jeg noen billige og noen dyrere middager, men gjennomsnittsprisen for oss tre er definitivt langt under 200-300 pr middag.
I forgårs lagde jeg f.eks. en veldig god gryte som rakk til to middager til fire mennesker (tre voksne og et stort barn). Med kjøtt og karbonadedeig på tilbud, rotgrønnsaker og litt andre grønnsaker og bønner og et par tomatbokser + parmesan på toppen kostet den vel litt over 200 å lage.
Matkasse er heller ikke noe for meg, jeg liker handle, planlegge og kjøper sunn og variert. Og så lager vi noe av det vi har i kjøleskapet/frys, etter hva vi har lyst på den enkelte dagen. Nå er vi bare to da. Jeg så Matkassen da den ble levert til en venninne for fire dager, jeg følte helt ærlig at jeg kan komme bedre ut av det med å handle selv. Flotte råvarer men det får man om man handler det på for eksempel Meny, så handler jeg heller tørrvarer og lignende på Rema.
Jeg er derfor overbevist om at jeg ikke trenger ha det, men kan tenkes jeg prøver en uke for å forsikre meg :)
Man må jo uansett på butikken for alt annet, tenker jeg. Hadde noen derimot ville levert ALT på døren, hadde jeg slått til :)
For min del hadde det nesten aldri blitt mat om jeg bare skulle spise det jeg har lyst på. Derfor er det veldig greit å spise det som er på planen og ferdig med det.
Vi skal prøve dette nå, fra neste uke av. Første uka tar vi 5 dager, så går vi nok over til 3 dager i uka etter det.
Jeg er drittlei av å finne på middager, jeg er drittlei av spaghetti, pizza, hamburger og tomatsuppe. Jeg er drittlei av å bruke masse tid på å finne på middager som guttungen ikke spiser. Jeg er mildt sagt drittlei hele middagstyret. ;)
Så jeg trenger inspirasjon. Og er jeg heldig ramler vi over noe guttungen spiser, og gjør vi ikke det, vel vel. So be it.
Det er det alle våre middagsplaner strander på. Etter tre dager vil jeg ha noe annet enn det jeg har planlagt. :knegg:
Men jeg vurderer en eller annen kasseløsning i en periode nå, rett og slett fordi vi pusser opp og har en million ting å tenke på. Da er det greit å slippe å handle masse, og å tenke ut hva vi skal ha til middag. Til vanlig syns jeg ikke det er noe problem.
Vi har levering hver 14. dag og er strålende fornøyd. Får 5 middager som gjerne deles litt ut i uke to også, da vi ikke lager middag hver eneste dag. Vurderer å endre det til 3 middager levert hver uke, vi får se. Men vi har fått nytt liv. Vi spiser sunnere, mer variert og jeg er veldig begeistret for at jeg ikke trenger å tenke på handlingen eller hva vi skal spise - det ligger klart i kjøleskapet, det er bare å komme seg hjem og lage. Masse god mat, vi har likt det aller aller meste på menyen og jeg er påpasselig med å sjekke menyen uken før slik at jeg evt. kan endre hvis det er en av de andre menyene som tilsynelatende faller mer i smak. Men alt i alt så har dette gjort hverdagen enklere for oss, og vi sparer penger på det. Kommer helt sikkert ikke til å fortsette med dette for alltid, men i en god tid fremover vil jeg tro. Så samler vi opp, noterer ned det vi liker ekstra godt og tar vare på oppskriftene slik at vi får mer å variere i når vi en gang gir oss med leveringer. Enn så lenge; hverdagsluksus! I love Adam. :knegg:
Det synes ikke jeg heller. Vi sparer som sagt penger på dette. Fruktkassen er ikke gal i pris, og jeg har ikke kjøpt en frukt selv etter at vi begynte med den, før kostet frukt oss mye mer. I tillegg er menyene lagt opp slik at man bruker opp råvarene, i stedet for å f.eks kaste et halvt beger rømme, slik vi fort kunne gjøre hvis begeret var kjøpt inn til én bestemt rett og så glemt. Nå brukes den ene halvparten i middag 1 og den andre i middag 3 osv. I tillegg spiser vi som sagt ikke middag hver dag, så kassen med 5 middager har for oss holdt i to uker, kun supplert av en tacomiddag eller to innimellom samt brød og pålegg. Som sagt, alt i alt så har dette vist seg å være økonomisk fordelaktig for oss, i tillegg til mindre banning og tidsklemme, og ikke minst mer variasjon. Vinn, vinn, vinn!
Vurderer å gå fra 5 middager hver 14. dag til 3 hver uke, men må evt. regne litt på det. Kassene med bare 3 middager er jo dyrere enn de med 5. Hmmm ...
Vi har prøve Godt levert i tre uker nå (dvs. annenhver uke - tre ganger), og for oss er det helt perfekt. Vi synes det er utrolig kjedelig å planlegge og handle inn til middag og ender opp med det samme annehver dag. Med matvarer og oppskrift på døren slipper vi unna på en enkel måte. Vi har prøvd Ekspressmeny 5-dagers og Barnemeny 3-dagers, og alle rettene har vært enkle og gode. Ungene er mye mer positivt innstilt til å smake på nye ting av en eller annen merkelig grunn. Vi spiser mer grønnsaker enn før, og har fått noen gode tips til sauser og dressinger. Vi kommer til å fortsette med dette.
Har vi hatt noen poll på hvem som planlegger middagene i de likestilte FP-hjemmene? Inntrykket mitt er at det er hovedsakelig en kvinneoppgave av en eller annen grunn.
Vi får leveranse fra Godt levert, men vi velger ikke barnemenyen. Ungene hadde egentlig vært godt fornøyde med den, men den ser ut til å inneholde akkurat de tinga jeg ender opp med å lage når jeg er tom for ideer. Da trenger jeg ikke betale de ekstrapengene.
Vi har ekspressmenyen, men det varierer om vi har den i 3 eller 5 dager. Vi ser an utvalget for hver gang.
Knerten er ikke spesielt glad i godt levert (og virkelig hatet middagshjelpen). Men han er generelt skeptisk til all ny mat som ikke er fiskekake eller biff. Vi kan ikke lage middag etter hans gane hele tiden. Vi har leveranse bare annenhver uke, så han får "sin" mat i den uka vi ikke får fra Godt levert.
Grunnen er enkel. Jeg er et a-menneske som står tidlig opp og kommer meg tidlig på jobb. Derfor er jeg også førstemann som kommer hjem, og den som handler inn til og lager middag. Den er ferdig omtrent når mannen går inn døra hjemme kl 17, og sånn har det vært siden vi fikk barnehagebarn.
Hos oss er det meg og jeg blir sprø av det. I tillegg er det generelt jeg som lager maten. Jeg tror en matkasse kunne gitt Høvdingen litt mer selvtillit på matlagingen, og det kunne fordelt det jevnere mellom oss. Nå fikser jeg det fordi jeg har laget mat siden jeg var fem, og gjør det mye fortere enn ham. Om vi begge må forholde oss til et sett ingredienser og oppskrift blir vi kanskje mer likestilte.
Nei, jeg tror heller ikke Hiawata kommer til å elske det, men som deg, så orker jeg ikke lage mat som bare tilfredstiller han. Vi får heller ha et lite lager med fiskepinner i fryseren.
Noe av det absolutt beste med kjæresten min er at han er tusen ganger bedre på å planlegge middager enn meg. Dessverre bor vi bare sammen i helgene, men da er det enten han eller han og ungene som planlegger middag. Når vi skal bo sammen skal vi sammen planlegge hver torsdag middag for uken som kommer. Handler på fredager.
Veldig godt poeng. Vi er på andre uken nå. Jeg digger det, bruker mye mindre penger på butikken, slipper å tenke på mat hver dag og å stikke innom og handle (for jeg klarer virkelig ikke å planlegge og være kreativ i forkant av at ungene kommer til meg). Ungene er passe fornøyd med maten (sære). Men vi har alt for mye mat!
Jeg vurderer å prøve Godt Levert express Duo for å se hvordan det passer.
Jeg har prøvd meg nå på en uke med barnekasse fra Adam (3 ganger i uka), så får vi se hvor mye mat det blir, og om vi greier å bruke restene. Så får vi smake oss gjennom de ulike leverandørene og menyene. :knegg:
Definer planlegger: Teomannen ringer meg hver dag på jobb og spør hva jeg vil ha til middag, også handler han og lager det jeg har lyst på. :hjerter: Er det jeg som planlegger da? (Ja, dette var før Godt levert-tiden da.)
Ja. Da er det du som planlegger. For meg er nettopp det å finne på middag det som er bøygen.
Hvis jeg sender mannen min melding for å spørre hva han vil ha til middag (mannen min har så telefonskrekk at han ikke prater med meg i telefonen en gang), så får jeg til svar "Du finner helt sikkert på noe godt. :) ". Og så får jeg lyst til å kyle telefonen i veggen.
Jeg tenker vi diskuterer generelt, gjør vi ikke det!?
Vi har Adams matkasse, men det er konseptet jeg i utg.pkt er veldig begeistret for så langt, her og nå.
Vi har forøvrig ikke prøvd barnekassen, kun original. Jeg er tidlig ute og sjekker menyen for de ulike kassene fra uke til uke, og velger ut fra hva som faller mest i smak. Så langt er det originalkassen som har fristet alle våre ganer mest, og jeg opplever ikke menyen på barnekassen (ikke til Adams i alle fall) som veldig mye mer barnevennlig enn de øvrige kassene. Men vi har altså ikke prøvd den, jeg har bare fulgt med og sett menyen, og valgt ut fra det.
Mye av maten har suksess hos oss, noe funker dårligere, noe går helt til topps. Jeg har likt absolutt alt vi har prøvd så langt, men jeg er vel den minst kresne i familien og den som er aller mest villig til å prøve nytt og gjerne bevege meg litt utenfor komfortsonen. Men alle skal smake, og vi har alle fått oss en overraskelse, hvor noe har vært veldig mye bedre enn vi kanskje hadde trodd.
Det er jeg som planlegger, og stort sett utelukkende handler inn. Dvs. det var. Jeg var drittlei og har således opplevelsen av nytt liv med denne middagshjelpen.
Jeg mente kasse generelt og ikke nødvendigvis Adams. :) Men Adams er en av de som er tilgjengelig her som jeg bor, og som jeg har sett mye markedsføring av.
Jeg tenker også at dette ikke blir dyrere for oss. Det er bedre utnyttelse av råvarene, og det at ingredienser og oppskrift ligger klar gjør også at jeg i mindre grad kjøper halvfabrikata for å få maten raskt på bordet, som ellers kan være fristende.
Det eneste er at det hoper seg opp hvitløk, fordi man får et en hvitløk hver gang oppskriften krever et fedd.. Er ikke så god på å bruke opp sitronene, heller. :nikker: Men ellers er det flott at man får to gulrøtter når det er det som trengs.
Det er helt klart sånn at dersom man ønsker å spare penger på mat, er det mye god mat som man kan lage veldig rimelig. Jeg har bare ikke verken behov eller egentlig lyst til å spare de kronene.
Vi varierer på å bruke ekspress og barnemeny. Barnemenyen er kun for 2 voksne + 2 barn, som egentlig er "for mye" mat for oss, men det er egentlig ok å ha litt middagsrester, det varmer storebarnet når hun kommer fra skolen.
De legger ut menyer hver søndag formiddag, for uken som kommer etter førstkommende. Da har man til midnatt mandag/tirsdag med å evt. bytte kasse hvis f.eks menyen til ekspresskassen frister mer enn barnekassen. For Adams matkasse legges menyen ut på sidene deres på Facebook, med bilder og oversikt.
Jeg synes virkelig ikke at nettløsningen til Godt Levert er god. Men vi hadde middagshjelpen tidligere og de hadde ingen nettløsning i det hele tatt (det er kanskje en av de mange grunnene til at de gikk konkurs).
Jeg har klagd 2 ganger på all hvitløken og sitronene, bedt om at de gjør det til basisvarer og isteden sender med noe annet, men de sendte bare meningsløse svar.
Håhå, jeg hadde ikke takket nei om han fulgte med i kassen, nei! :knegg:
Vi har hatt vår andre middag fra Adam i dag. Laks med dilltzatiki og båtpoteter. Kjempegodt! I går hadde vi kjøttkaker med søtpotetbåter og kremet pastinakk.
Vi valgte å prøve matkasse fordi vi sitter fast i de samme rettene om og om igjen. Mannen er kokk, men det er som regel jeg som tar meg av matlagingen, og jeg har latt ungene styre litt for ofte. Da har det gått mye i pitabrød, taco, pasta og andre "kjedelige" ting. Nå har vi levering annenhver uke, og kan bruke de leveringsfrie ukene til "den gamle" maten, og forhåpentligvis få noen nye impulser i leveringsukene. Vi har allerede lært at pastinakk, som vi ikke har brukt før, er kjempegodt!
Vi hadde deilig laks med purreløk- og dillsaus i går, poteter og gulrotsalat. Helt nydelig!
Jeg har ikke hatt dreisen på fiskemiddager før Adam meldte seg til tjeneste, og nå spiser vi mer eller mindre 100 % mer fisk en før. Det er fantastisk! Gleder meg til timiankjøttboller med bulgur og tomatsaus i dag.
Vi er på uke 2 med GL. Vi har levering 3 dager i uken, da det er det vi har tid til. Vi er så langt veldig fornøyd. God mat, fine råvarer som til en viss grad blir brukt opp. Det som ikke blir brukt opp av grønnsaker går i pizzaen til helgen.
Rettene er gode, ser gode ut, er lette å tilberede. Synes det er deilig å slippe tankevirksomheten noen dager i uken. Med rabatt fra sykepleieforbundet koster det ikke så alt for mye heller. Vi har knapt vært på butikken de siste to ukene. Da har det vært kun for å kjøpe brød/melk. Slik jeg ser det nå vil vi kunne klare oss med en tur på butikken i uken. Da for å fylle på med brød, pålegg, melk og det vi vil spise i helgen.
Jeg prøvde å legge inn en bestilling nå, men får ikke lagt inn poststed, så det kommer heller ikke opp noe på kartet... Trodde kanskje poststedet skulle komme opp automatisk når man legger inn postnummeret, siden det ikke går an å skrive i det feltet, men det gjør det ikke. Noen som har vært borti dette? :vetikke:
Adam?
Det kan hende du bor et sted det ikke kan leveres til da, eller? Du kan sjekke om de leverer til ditt postnr. her: www.adamsmatkasse.no/her-leverer-vi
Dette tror jeg er en bedre løsning for oss: kolonial.no/
Det fordrer selvsagt at man bor i nærheten av et utleveringssted. Det frister jo i grunn å kunne sitte i sofaen og handle matvarer og bare plukke det opp på vei hjem fra jobb. For meg er i hvert fall ikke butikkturen noe jeg verdsetter i særlig grad. :humre:
EDIT: Om ikke det er snakk om Mathallen eller Maschmanns eller noe i den stilen, da er det jo gøy. Men hverdagsmaten er jo ikke særlig gøy synes jeg.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.