Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Volvo XC60

#1

Snuppa sa for siden:

Er det noen her som kjører denne bilen? Hvilke erfaringer har dere gjort dere?
Er det greit med plass for 3 barn ? Vi har 2 barn i beltestol, 1 uten.


#2

Levic sa for siden:

Vi har prøvd den, og den ble alt for trang.

Prøvde også Q5 og den er like trang. X5 er større hvis man skal gå i de baner.


#3

Synnemor sa for siden:

Vi har kjørt XC60 i 5,5 år og er strålende fornøyd. Gikk fint med to beltestoler hos oss. Vi har også to integrerte sitteputer som ble brukt i overgangsfasen mellom beltestol til vanlig sete. Bra bagasjeplass (med takboks fikser vi skiferie med 5 par langrennsski/sko/staver + fullt slalomutstyr inkl. hjelmer til alle 5.)

Ellers behagelig bil å kjøre under alle føreforhold og lite problemer.

Anbefales!


#4

*TB* sa for siden:

Vi har kjørt den i 1,5 år. Vi har tre barn i alderen 5-12 år, ett barn i beltestol. Det er ikke kjempegod plass, men det går helt fint. Vi har kjørt på bilferie med den, og da hadde vi også med hund i bagasjerommet. Med takboks gikk det helt fint.
Veldig behagelig å kjøre, og den er super på vinterføre.


#5

Snuppa sa for siden:

Vi gikk for den vi!!

Får den i Desember. Etter å ha prøvekjørt ser vi at det går helt fint med 3 barn i baksetet. Vi har bestilt med integrerte barneseter, samt bestilt de avtagbare ryggene til disse. Regner med at 8 åringen blir å sitte på en slik, mens 5 åringen fremdeles kommer til å bruke beltestolen sin. Gutten på 11 har godt plass i midten.

Utrolig god kjørecomfort. Gleder oss til bilferie med denne.

(Prøvde Outlander også, og den var ALT for trang i baksetet. Der var det ikke sjans i havet til å ha 3 barn på midtre seterad.)


#6

Anita72 sa for siden:

Gratulerer med ny bil. Synes det er rart at dere ikke fikk plass til 3 barn på midtre seterad. Vi har Outlander, der går det 3 barn i baksetet. Da sitter 2 i beltestol og en uten. Jeg har også sittet i midten, det ble litt trangt men det gikk.:undrer:


#7

Snuppa sa for siden:

Ja, nei... mulig vi har brede beltestoler. Cybex stoler. Eldste måtte ihvertfall sitte klemt mellom stolene i midten bak. Baksetet er også anderledes inndelt i outlanderen enn volvoen. I volvoen kunne vi fremdeles bruke beltestolene om vi vil, og gutten hadde grei plass mellom.


#8

Synnemor sa for siden:

Gratulerer med ny bil! Jeg er sikker på at dere blir kjempefornøyde :)
Volvo XC60 har en god inndeling i baksetet, det var en viktig årsak til at vi valgte den etter å ha prøvesittet bakseter i utrolig mange biler. (3 store barn)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.