Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bare litt "gruff og steam"

#1

jolie sa for siden:

:gaah: Det er lov til å reagere bittelitt inni seg når nabogutta på 10-12 år driver og bygger trehytte femten meter borti skogen her - klokka halv ti på kvelden! :mad: Sant? :sparke:

Maia sov egentlig, men pga byggelyder inn av åpne vinduer er hun nå våken. Trøtt, men hun kjemper hardt. Vi har lukket vinduene nå, hvilket betyr at det blir varmt på soverommet ganske snart.

Det er selvfølgelig herlig at barn leker, men kan ikke noen komme og hente dem hjem og dytte dem i seng snart? :knegg:


#2

jolie sa for siden:

Nei, nå er de jaggu meg igang igjen! :dåne: Midt i legginga til Maia, selvfølgelig :knegg:


#3

Bokormen sa for siden:

Symati sender din vei! :klemme:

Lillegutt her er ikke av dem som sovnet lett, og du verden hvor kort tålmodighet jeg har med de som vekker han om jeg har brukt to timer på å få han til å sovne.. :o


#4

Estrella sa for siden:

Sympatiklem sendes over til deg. :klem:

Hva tenker foreldrene med. :hmm:


#5

Fluke sa for siden:

Inni seg er det lov. :nemlig:

Jeg irriterer meg over ungene som herjer i skogen utenfor her, selv om jeg egentlig syns det er fint at de leker ute så mye som de gjør ...


#6

Pelikan sa for siden:

Synes at etter kl.20, så kan de slutte med hamring og banking. Men på dagtid så er det helt ok, selv om det er irriterende når man har små som skal ha en formiddagslur. Da er det bare å sette seg i bilen å ta en kjøretur.


#7

jolie sa for siden:

For all del. At Maia skal duppe kan ikke styre hele nabolagets gjøren og laden :)

Gutta har holdt på jevnt og trutt hele dagen. De har dog ingen planker, kun spiker :fnise: Men i kveld har det vært stille, så det er tydelig at det er andre mer spennende ting å ta seg til på en lørdagskveld :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.