Sjekk på Det søte liv, der ligger det en oppkskrift på Sarah Bernhard i langpanne, og det er en veldig god oppskrift, så er det bare å tilpasse den til størrelsen på rundformen du bruker.
Bunn:
300 g mandler
300 g sukker
3 ts bakepulver
4 eggehviter
Mal mandlene og bland med bakepulver. Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt og litt og pisk til tykk marengs. Vend i mandlene. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 15-20 min.
Trøffelkrem:
3 dl kremfløte
150 g kokesjokolade
Kok opp fløte og tilsett grovhakket sjokolade. Dra kjelen av plata og rør i fløten til sjokoladen er helt smeltet. Sett sjokoladefløten i kjøleskap noen timer (helst til dagen etter). Pisk opp sjokoladekremen. Bruk en liten smørekniv og stryk opp kremen på kransekakeplettene som spisse, lave hatter. Alternativt kan kremen sprøytes på med sprøytepose. Sett kakene kjølig.