Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Snickerskake uten sukker og gluten

#1

Mei sa for siden:

Jeg lagde denne nå i ettermiddag og er mildt sagt veldig fornøyd med resultatet. Jeg har aldri klart å lage karamell uten hvitt sukker før, men denne sjokoladekaramellen ble utrolig god. Jeg brukte fløte, sukrin og et par dråper honning, og utelot havregrynene helt.

Skal definitivt lages igjen!


#2

Tuppen sa for siden:

Takk for tips. :blomst:


#3

frukt sa for siden:

Så god og lettvint ut. :jupp:


#4

Mei sa for siden:

Den er enda bedre dagen etter! Dadlene gir en helt suveren seig konsistens!

Vi har forøvrig ikke mikrobølgeovn så jeg kokte karamellen som vanlig i stekepanne.


#5

Tuppen sa for siden:

Er det en grunn til at du utelot havregrynene? (Sånn i fall jeg skulle finne på å lage den når du er her.)


#6

Nip sa for siden:

Takk for tips, sett litt på oppskriften før så da må den nok prøves. Alt jeg har prøvd i den bloggen har forresten vært veldig vellykket :) Mye allergivennlig mat også.


#7

Mei sa for siden:

Jeg holder meg unna alt av korn - også havregryn, med mindre jeg må (les: mammas kjøttkaker og slike ting). Her trengtes de absolutt ikke.

(Du kommer øverst på arvelista om du lager denne til meg!)

Jeg brukte også 86% sjokolade i stedet for sukkerfri sjokolade på toppen.


#8

Mei sa for siden:

Hvis man er veldig godtesugen og ikke orker styre med karamell og slikt kan snickersbunnen også lages (uten havregryn) som kuler og rulles i kakao eller kokos. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.