Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Filmtips?

#1

Toffskij sa for siden:

Går det noe bra på kino (i Oslo) om dagen? :ignorant:



#3

Benmurphy sa for siden:

Jeg tror jammen jeg skal stå over både de to og Transformers og Spiderman 3.

The Host er kjempekul. Vi så den i går (I Trondheim). Den har et flott monster, og regissøren greier virkelig å utnytte det selv i fullt dagslys. Det fine med asiatisk skrekkfilm er at jeg, i motsetning til de amerikanske, ikke alltid greier å forutsi hva som kommer til å skje (hvem som lever og hvem som dør f.eks). Jeg er heller ikke alltid sikker på hva som er ment å være morsomt.

Jeg har sett lite av det som går på kino nå, men jeg har Mørk blå nesten sort; spansk, høres ok ut og Zodiac; seriemorderfilm av David Fincher (Seven, Fight Club) på listen over ting som er aktuelt å se. Jeg ville valgt The Host fremfor begge to. (Min Nabo Totoro er nok forresten fortsatt den beste filmen som går på kino i Oslo.)

Ben "in the spirit of Godzilla" Murphy


#4

Agent Scully sa for siden:

Snart kommer jo Harry Potter 4. Oceans 13 er vel for spesielt interesserte :flau:
DH 4.0 er på min todo-liste.


#5

Toffskij sa for siden:

HP5. Den skal jeg se, men jeg skal prøve å få gått på kino denne uka også. Med en venninne som neppe vil akseptere koreanske monstre eller for den saks skyld Die Hard 4. :humre: (Mens jeg nok kunne funnet på å gå for det koreanske monsteret.)


#6

Obelix sa for siden:

Oceans 13.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.