Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svömmekurs for barn

#1

liefje sa for siden:

Her hvor jeg bor er det utrolig mange ulike tilbud naar det gjelder svömmekurs for barn, svömmekurs definert som et kurs hvor barn fra ca. 4 (men vanligvis eldre) laerer aa svömme 25 meter + hoppe fra kanten + dukke paa relativt grunt vann for aa hente en gjenstand.

Jeg var paa "test" med min sönn i dag, og fikk vite at han var klar for svömmekurs (ikke redd for aa komme under vann, kunne flyte paa rygg med utstrakt kropp og gjöre sprellebevegelser for aa komme seg fremover i vannet tror jeg det var de sjekket).

Naa er saken hva slags kurs jeg skal velge. Her finnes intensivkurs (hver dag i tre uker) eller kurs over 15 uker med en gang hver uke. Her finnes kurs med 15 barn og to trenere eller smaa kurs med bare 5-6 barn i gruppen. Alle svömmekursene er uten foreldre til stede. Man leverer barnet og saa gaar man. De bruker svömmearmer i begynnelsen og dropper disse i löpet av kurset.

Sönnen min er over hodet ikke redd for vannet, tvert imot; Han elsker det. Han er fire aar og fikk altsaa beskjed om at han var klar for aa laere aa svömme i dag.

Hva slags kurs skal jeg velge? Hvordan funker svömmekurs i Norge? Hva er viktig aa legge vekt paa?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.