Mat og kosthold: Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. Sushiris til bruk dagen etter #1 Timar sa for 10år siden: Har dere noen gode tips til hvordan oppbevare ferdigkokt sushiris til dagen etter? Det tar for lang tid å lage risen samme dag på vanlige hverdager, men jeg prøvde å koke dagen før en gang, og risen ble tørr og kjip, så det var heller ingen suksess. #2 Tallulah sa for 10år siden: Om du gjør den helt ferdig dagen før, med eddik og alt, og deretter pakker den i plast og legger i kjøleskap blir den ikke tørr. #3 Timar sa for 10år siden: Hmm, ok, skal prøve å pakke den bedre inn! :) #4 Tallulah sa for 10år siden: Den er jo klissete i utgangspunktet, min har aldri blitt tørr, selv om den bare har stått i en bolle med lokk.
#1 Timar sa for 10år siden: Har dere noen gode tips til hvordan oppbevare ferdigkokt sushiris til dagen etter? Det tar for lang tid å lage risen samme dag på vanlige hverdager, men jeg prøvde å koke dagen før en gang, og risen ble tørr og kjip, så det var heller ingen suksess.
#2 Tallulah sa for 10år siden: Om du gjør den helt ferdig dagen før, med eddik og alt, og deretter pakker den i plast og legger i kjøleskap blir den ikke tørr.
#4 Tallulah sa for 10år siden: Den er jo klissete i utgangspunktet, min har aldri blitt tørr, selv om den bare har stått i en bolle med lokk.