Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sushiris til bruk dagen etter

#1

Timar sa for siden:

Har dere noen gode tips til hvordan oppbevare ferdigkokt sushiris til dagen etter? Det tar for lang tid å lage risen samme dag på vanlige hverdager, men jeg prøvde å koke dagen før en gang, og risen ble tørr og kjip, så det var heller ingen suksess.


#2

Tallulah sa for siden:

Om du gjør den helt ferdig dagen før, med eddik og alt, og deretter pakker den i plast og legger i kjøleskap blir den ikke tørr.


#3

Timar sa for siden:

Hmm, ok, skal prøve å pakke den bedre inn! :)


#4

Tallulah sa for siden:

Den er jo klissete i utgangspunktet, min har aldri blitt tørr, selv om den bare har stått i en bolle med lokk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.