Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lydbøker


#2

Jålebeinet sa for siden:

Jeg er ikke så veldig glad i lydbøker, men hørespill derimot. Ingenting er som å høre på frøken Detektiv under en lang biltur.


#3

Kaz sa for siden:

Jeg liker også lydbøker.

Jo Nesbø har en som heter "Og derr! ...var sommeren i gang", fantastisk morsom, og perfekt til ferien.

Jeg har lånt lydbøker på biblioteket og lagt inn på MP3 spilleren.


#4

daffy sa for siden:

Jeg ble inspirert av din forrige Ipodtråd, har aldri tenkt på at man kan bruke den til å høre lydbøker på! Hvilken modell endte du opp med?

Vi har hørt en del på lydbøker i bilen på lange bilturer mellom Vestlandet og Østlandet. Noen har jeg kjøpt i lydbokklubben, andre har jeg lånt på biblioteket.


#5

banana sa for siden:

For gamlinger? Nei nå må du gi deg (er jeg gammel - 37 år?). Jeg hører mye på lydbøker, i bilen eller rett på øret hvis jeg går tur alene. Ikke fordi jeg har noen problemer med å lese, men man får jo "lest" så mye mer hvis man kan "lese" både når man kjører og når man går.

Akkurat nå har jeg "Og derrr! var sommeren i gang" av Jo Nesbø i cd-spilleren i bilen (fornøyelig!), og "Solstorm" av Åsa Larsson på MP3-spilleren. Jeg har hørt på flere av Håkan Nesser sine krimbøker, samt hans "Kim Novak badet aldri i Genesaretsjøen", og jeg har hørt krim av Jo Nesbø. Mye annet også. Jeg ripper alle lydbøker jeg låner på biblioteket og sparer dem på pc'en min til en annen gang. Jeg leser sjelden krim sånn i hardware-form, men når jeg skal høre bok foretrekker jeg krim, faktisk.


#6

Guava sa for siden:

Jeg er veldig glad i lydbøker. Jeg kjører ganske mye i jobben. Jeg liker i utgangspunktet ikke å kjøre bil, men lydbøker gjør at jeg holder ut.

I dag skal jeg innom biblioteket og låne nye.

Akkurat for øyeblikket er det Unni Lindells "Nattsøsteren" som ligger i bilen.



#8

Manga sa for siden:

Jeg er eier av kun en lydbok og det er "Trist som faen" og det er Ari selv som leser. Kan ikke si den kan anbefales :knegg: . Må til mitt forsvar si at jeg fikk den gratis tilsendt i posten.
Men, kanskje jeg skulle prøvd meg på en lydbok. Jeg får jo aldri lest på senga lenger for lillegutt våkner om jeg setter på lyset.


#9

banana sa for siden:

:snurt:

:knegg:

Da er hodelykt et alternativ :erfaren:.

#10

Palmen sa for siden:

Podcast av Urix ja? Får jeg med meg nå om dagen også. Er ikke så glad i å hoere på lydboker, men liker godt podcasts. Greys Anatomy, Urix og the Economist er favorittene.



#12

Palmen sa for siden:

Nei, ser ikke på, men etter hver episode har episodeforfatteren + Shonda Rimes podcast der de går gjennom episoden som var. :ga-nerd:
Tror nesten jeg må inn og oppdatere podcast nedlastingene mine nå, de legger jo til nye ting hele tiden. Bra konsept.


#13

Miss Norway sa for siden:

De fleste TV-seriene har opptil flere podcasts. Jeg levde på LOST official podcast i hele våres...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.