Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hund på luftetur - Aldeles ensam

#1

Fibi sa for siden:

Det er båndtvang nå, ikke sant?

Da vi kjørte hjem venninnen til Malin i kveld (til et hus like ved en gård med stall) traff vi på en liten firbent blidfis som syntes det var kjempegøy med litt oppmerksomhet. Den kunne se ut som en staff/bull-ettellerannet. Det var mørkt, men den hadde tydelig "kamphund-utseende", og var mellomstor. En glad liten fyr, og jeg syntes i grunnen bare han var trivelig. Han hoppet opp på bildøren for å titte inn vinduet, og da jeg åpnet bildøren for å gi en beskjed til Malins venninne, prøvde han å hoppe inn i bilen. Jeg fikk ham ut, og da vi kjørte nedover veien kom han løpende etter, logrende med ørene flaksende. Han løp opp på siden av bilen, så jeg stoppet for å ikke kjøre på ham. Da han ble distrahert av nabohusets velduftende hekk, satte jeg gassen i bånn og kjørte fra ham. (Til Leons store fortvilelse. Stakkars hunden ville jo bli kald ute alene!)

Er jeg helt på viddene når jeg tenker at den hunden burde vært enten innendørs med familien sin, eller i bånd/garde? Jeg er ikke redd hunder, men kan se for meg at opplevelsen kunne vært ganske skremmende for andre. Det var for opplysningen ikke Malins venninnes hund. Har vurdert å sende en melding til Malins venninnes foreldre for å høre om de vet hvem det er sin hund...


#2

Neket sa for siden:

Det er ikke båndtvang - hverfall ikke her, det varierer vel fra kommune til kommune. Men uansett bør jo hunden ikke være ute alene. Den har kanskje stukket av? Jeg hadde prøvd å finne ut hvem som eide den tror jeg.


#3

Anne C sa for siden:

Den har vel mest sannsynlig stukket av?


#4

Timar sa for siden:

Ring politiet og si i fra hvor du så hunden. De har antagelig fått telefon fra en fortvilt hundeeier allerede.


#5

star sa for siden:

Er ikke båndtvang her heller nå, dessverre.
Men den burde ikke løpe rundt alene nei, og tror vel som de andre at han har rømt/stukket av.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.