Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anthon Berg råmarsipan

#1

Niobe sa for siden:

Er det noen som har sett denne i norske butikker? Jeg kjøpte i Danmark i fjor, og jeg synes den er veldig mye bedre enn de marsipantypene jeg har funnet i butikker her.


#2

Niobe sa for siden:

Oisann, beklager det store bildet, men den er ikke en gang lett å finne bilde av. :knegg:


#3

Dixie Diner sa for siden:

Oj den har jeg aldri sett. Vil ha! Kanskje Dropsen kan ha den?


#4

Niobe sa for siden:

Nei, jeg spurte der forrige uke. De forstod ikke hva jeg mente en gang.


#5

Filifjonka sa for siden:

Jo, jeg tror den fins. Jeg kjøpte en Anthon Berg marsipan med høyt mandelinnhold i fjor til jul, og den kan ha sett sånn ut. Ikke 100% sikker.


#6

Niobe sa for siden:

:hyper: Hvor, hvor?!?


#7

Filifjonka sa for siden:

Det var i så fall i en vanlig matbutikk. Skal holde utkikk. :)


#8

Niobe sa for siden:

Takk! :riktig:


#9

Lisa sa for siden:

Jeg skal også holde utkikk Niobe. Du har så rett - disse er så utrolig gode og noe helt annet en det vanlige utvalget.


#10

Niobe sa for siden:

Takk! Med FP på utkikk må jo dette ordne seg! :hyper: Og den er så veldig mye bedre enn annen marsipan, ja! Både i konsistens og smak. Jeg er redd årets marsipankonfekt blir en nedtur uten. :o:p


#11

zinatara sa for siden:

Lage selv? Dersom du vil gjøre det enkelt kan du jo kjøpe malte mandler. Da er det lett å bestemme mandelprosenten selv.


#12

Niobe sa for siden:

Jeg har prøvd, men jeg får det ikke til. :mumle: Min marsipan smaker ikke godt. :o Og ikke all råmarsipan smaker så godt som Anthon Berg sin, så de må gjøre noe spesielt med den. Odense sin, f eks, er ikke like god. :gruble:


#13

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fikk en gang en oppskrift på marsipan laget på mandler og lønnesirup, skulle visst være det beste i verden, ifølge flere som hadde laget det. Har ikke prøvd enda, men skal teste i julen. Tror det egentlig bare var malte mandler/mandelmel blandet med lønnesirup og knadd til marsipan.

Men nå ble jeg utrolig nysgjerrig på råmarsipanen altså! Elsker marsipan, alt fra Nidar til Odense går rett i gapet på na mor. Men denne må jo slå alt.


#14

frukt sa for siden:

Har du prøvd å ha i litt mandelekstrakt?


#15

zinatara sa for siden:

Litt amaretto eller cognac i den hjemmelagde marsipanen blir veldig godt.


#16

millact sa for siden:

Kanskje Meny kan ha? Har ikke sett her.


#17

Karamell sa for siden:

Skal kikk etter jeg også. Skal innom en taxfree på flyplass snart.


#18

Hyacinth sa for siden:

Jeg begynte å tenke på julekonfekt i dag, av grunner det er for mye å legge ut i det vide og brede om her. Men jeg husket denne tråden og søkte den opp, og så tenkte jeg å tipse om en annen nettside jeg fant. Om marsipan. Ble overrasket over at Rema 1000 har så god marsipan. Noen som har testet den?

madensverden.dk/smagstest-af-marcipan-her-er-den-bedste-marcipan/


#19

Niobe sa for siden:

Jeg har ikke tro på testen, for de trekker jo Anthon Berg sin råmarsipan for grunnene til at den er så god. Det er jo nettopp det at den er grov og mindre søt, som gjør at den smaker så mye bedre. Den smaker litt bittert mandel. Jeg liker det.



#21

Hyacinth sa for siden:

Jeg er egentlig ingen marsipanfan, men jeg øver meg. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.