Jeg vil helt klart foretrekke gratinert hummer med hvitløksmør.
Jeg kjenner jeg får vann i munnen her jeg sitter. Hummer er av de tingene jeg skjønner hvorfor betegnes som eksklusivt. (Østers derimot er av de tingene jeg virkelig ikke liker.)
Jeg foretrekker hummer naturell. :nam: og koke suppe på skallet. :nam: Den aller beste hummeren er naturell med godt brød, aioli, sitron, smør og champagne. Og ikke noe mer. Sitronsorbet med champagne som hvilerett etterpå og et eller annet med mørk sjokolade og bær til dessert. :nam:
Jeg ville ha servert hummer naturell, aioli eller hjemmelaget majones, godt brød, sitron og grønt krydder (dill eller koriander) og latt det vær hele måltidet. Før dessert.
Og så ville jeg tatt vare på skillene ig kokt kraft på det senere.
Masse sjampis er en selvfølge når det er hummer på menyen.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.