Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til sanger/danser a'la Blime?

#1

Elise sa for siden:

Jeg skal få en gjeng ungdommer til å danse en dans sammen. :jupp: Jeg trodde kanskje Blime ville vært litt barnslig, men de responderte ganske bra på den. :riktig:

Datteren min på 7 danser "Let the love flow" på SFO, og den er liksom noe av det jeg leter etter, men jeg synes ikke videoene jeg finner på youtube er gode nok til å bruke som instruksjonsvideoer. Det var det som var så supert med Blime, at hele opplegget rundt opplæring ligger klart.

Jeg ønsker tips til andre sanger som har samme opplegget. En enkel dans som er grei å lære for alle som ikke nødvendigvis er supergode til å danse. Og som ser kul ut når en får en stor gjeng til å danse likt. Og da aller helst med gode instruksjonsvideoer, sånn at det kommer helt klart frem hvordan dansen skal være.



#3

Elise sa for siden:

Se der ja, det var jo en fin instruksjonsvideo til den. Hadde sangen på notatblokka, men fant ikke den der da jeg kikket gjennom videoene. :jupp:




#6

Observatøren sa for siden:

Og mobbefritt- sangen mener jeg har bevegelser.



#8

Veslemøya sa for siden:

Jeg følger med her.


#9

Elise sa for siden:

Både Glow og Kjedereaksjon mangler dans på versene, og det bør nesten være dans gjennom hele sangen. Ellers er de fine forslag.

De som synger hvilke bevegelser de gjør blir litt for lite ordentlig sang for meg. :humre:



#11

Elise sa for siden:

Ja, siste del av Men in black funka jo. Skal tenke litt på den.

Både Macarena, Ketchup song og slike andre viser sjelden bevegelser gjennom hele sangen, det er det jeg er på utkikk etter.

Jeg har veldig lyst til å få "let the love flow" til å fungere, og så kan vi bruke Blime i tillegg.

www.youtube.com/watch?v=eduDw2uAGD8

Problemet er at det er noen steder med fri-dans, og det fungerer ikke like bra for keitete pubertetsgutter som i utgangspunktet ikke har lyst til å danse. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.