Funker det eller blir de seige over natta? Evnt står røra seg i kjøleskap over natta så de bare kan stekes om morgenen? Tidlig barneselskap (kl 1130) så må avgårde tidlig for å ordne der den skal arrangeres. Jeg vet røra er rask å få til altså, men all spart tid om morgenen er gull for meg.
De fleste muffins vil være like gode dagen etter. Jeg laget både sjokoladekaken og karamellmuffinsene til barneselskapet forrige uke dagen før og de var like gode.
Muffins er noe jeg baker rett før. Kan jeg ikke det, så baker jeg ikke muffins. De er best når de er helt ferske, rett og slett. Blir kompakte og smaker litt rart når de blir stående. Bruker du vaniljekakeoppskriften her inne, så går det bedre. Men rene muffinsoppskrifter går ikke så bra. Et alternativ er muligens å lage røren ferdig, men uten bakepulver/natron? Nå bare tenker jeg høyt her altså. Når du er klar til å lage dem så putter du hevemiddelet i, og så bør jo det gå helt fint.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.