Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flere som skal på Øya?

#1

Tallulah sa for siden:

Vi skal, alle dagene og bytte på hvem som drar hjem litt tidligere med Lille B. Vi må ha barnevakt onsdag og lørdag, da skal vi begge se Nine Inch Nails og Primal Scream.
Akkurat nå er jeg litt stressa over at Amy Winehouse er satt opp samtidig som Nine Inch Nails, men jeg får løpe litt frem og tilbake.

Gleder meg også til Timbuktu, Roky Erickson & the Explosives, Gtuk, Boredoms, Tinariwen, Lionheart Brothers, Woven Hand, Matt & Kim, Bonde Do Role, Planningtorock, Shit City, Moving Oos, Deadends, Gogol Bordello, Malajube, Coco Rosie, El Caco, TTC, Justice, Eagles of Death Metal(!), Superfamily, Basutbudet, Anja Garbarek, Devendra Banhart, Battles, Lily Allen, Amulet, Jesus & Mary Chain, Cheeseburger, Killing BUtterflies, Pleasure, Melvins, Skambankt, Bloodlights, Big Bang og The Go! Team.

Jeg syns årets lineup er en av de beste på lenge! Klubbdagen skulle jeg også gjerne fått med meg, men jeg tror jeg kan få litt musikalsk overdose hvis jeg prøver meg på det.


#2

Harriet Vane sa for siden:

:juhu:

Jeg skal i hvertfall på onsdag. Så får jeg se hva jeg rekker. det kommer litt an på valgkampåpninger og hvordan de blir, hvor mye ansvar jeg har og sånn. Og så skal jeg arrangere et digert seminar på søndagen, så om jeg skal på lørdagen blir det rolig.


#3

Tallulah sa for siden:

Da kan vi rocke sammen på Amy Winehouse og Nine Inch Nails!


#4

Harriet Vane sa for siden:

JAAAA! :lykkelig:

Og høre Susanne Sundfør. Hun er visst veldig veldig flink live.


#5

Mandino sa for siden:

Vi skal kun på torsdagen - mannen ville se Tool og det er ikke meg i mot.


#6

Tjorven sa for siden:

Vi har billetter til onsdagen. Formen min nå tilsier ikke at jeg kommer meg dit, men jeg har innmari lyst. Jeg prøver sikkert en stund, og så får jeg heller gå hjem når det ikke er gøy lenger (fordelen med å bo så nærme).

Jeg er ikke så musikkorientert, men veldig glad i musikk. Derfor vet jeg skremmende lite om mange av bandene som spiller, og da får jeg meg alltid noen positive overraskelser. ......... og går nok glipp av noen perler også, men sånn er livet.

For meg høres det ut som en fordel at Amy Winehouse er satt opp samtidig med Nine Inch Nails. Sistnevnte er ikke min musikkstil, men frigjør sikkert litt plass foran scenen når AW skal på.


#7

LilleT sa for siden:

Vi skal på fredag. :)


#8

Tallulah sa for siden:

Det er mye jeg ikke har hørt før i år også, men etter å ha lest om dem har jeg et lite bilde over hva jeg tror jeg kan like og finne interessant. Jeg er ikke så glad i shoegazer og indie, men er veldig glad i litt skranglete musikk. Enten det er country, hiphop, elektronika eller rock. Også elsker jeg massiv rock. Jeg ble veldig entusiastisk når jeg satt og leste meg gjennom lineupen!


#9

Miss Norway sa for siden:

Skremmende lite her som lyder kjent gitt... Men Primal Scream skulle jeg GJERNE sett da! nostalgisk

Men er nok p.t. i feil landsdel.


#10

Hønni sa for siden:

:sukk: Jeg er helt i tåka. Av den lineupen kjenner jeg bare til Timbuktu, Skambankt og Big Bang, Anja Garbarek og Lily Allen...


#11

Heiko sa for siden:

Det er stusselig stilt med meg også, hvis det er noen trøst. Alikevel skal jeg prøve å få med meg det meste. Jentene tar vi med, godt utstyrt med hørselvern :)


#12

Juste sa for siden:

Jeg organiserer standen til firmaet jeg jobber i på Øya, så jeg kommer til å være der hver dag :) Og siden jeg organiserer så blir det ikke så mange vakter på meg, ergo mer tid til å se konserter :D

Jeg vil anbefale ALLE som skal på Øya og få med seg to band, Tinariwen klokken 17:05 på onsdag og Gogol Bordello 16:55 på torsdag. Det blir to store konsertopplevelser.

Tinariwen kommer fra Mali og spiller en slags ørkenblues, helt fantastisk og høre på.

Gogol Bordello kaller musikken sin for Gypsy Punk og kommer garantert til å bli årets villeste konsert. De blander sigøynermusikk, jødisk klezmermusikk og punk i en sinnsyk blanding, og er garantert og få deg i godt humør. I tillegg har de en av de villeste frontmennene du vil få se i år :digger:

Fra Wikipedia: Gogol Bordello is a Gypsy punk band from the Lower East Side of New York City that formed in 1999. They are renowned for their frenetic, theatrical stage shows. Much of their sound is inspired by Gypsy music, as most of their members are immigrants from Eastern Europe. The band incorporates minor-key accordion and fiddle (and on some of their albums, saxophone) mixed with cabaret, punk, and dub. They were described by Phill Jupitus on Jools Holland Live as "a bit like The Clash having a fight with The Pogues in Eastern Europe." [1]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.