Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

[2014] Årets beste pinnekjøtt?

#1

Fløyel sa for siden:

Hvem er produsenten bak årets beste pinnekjøtt?
Jeg har ikke tilgang til lokal slakter eller gård, dvs. det må kunne kjøpes på en kjedebutikk ( der har jeg godt utvalg) og det må være urøkt.

Noen som har prøvesmakt og kan komme med anbefalinger?


#2

millact sa for siden:

En kollega som er flink med mat har kjøpt hos en Kiwi her som visstnok fikk fra et spesielt sted.


#3

Syrinx sa for siden:

Lokalpatriot som jeg er går jeg for Ringdal.


#4

Pamina sa for siden:

Fenakroken har det beste utvalget i Oslo, hele ribber som de deler for deg i butikken.


#5

Tjorven sa for siden:

Vi står i kø sammen med 1000-vis av folk hos Strøm-Larsen hver jul, og de skuffer aldri.


#6

Blåbær sa for siden:

Som tilflytter-patriot så sier jeg Smestuen Gård. Mange tester er enige med meg.



#8

Syrinx sa for siden:

Hele ribbesider er å foretrekke, ja. Og litt av sjarmen er å stå i kjelleren utstyrt med kniv, øks og sag for å dele den opp selv.


#9

Bayone sa for siden:

Vi har hatt pinnekjøtt fra Spekeloftet i mange år og det har aldri sviktet. Kjempegod smak, ikke for salt og bare perfekt. Selges på Rema 1000.




#12

mkj sa for siden:

Vi bruker røkt og kjøper Eldhusrøkt fra Evanger i Voss. Det har blitt Gilde-eid, men håper produktet fortsatt er like bra.


#13

Fløyel sa for siden:

Takk for linker og tips. Jeg gikk for Smedstuen gård.


#14

tinkadott sa for siden:

Vi har pinnekjøtt fra egne villsau fra øya vår. Beste ever! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.