Fløyel sa
for 10år siden:
Hvem er produsenten bak årets beste pinnekjøtt?
Jeg har ikke tilgang til lokal slakter eller gård, dvs. det må kunne kjøpes på en kjedebutikk ( der har jeg godt utvalg) og det må være urøkt.
Noen som har prøvesmakt og kan komme med anbefalinger?
millact sa
for 10år siden:
En kollega som er flink med mat har kjøpt hos en Kiwi her som visstnok fikk fra et spesielt sted.
Syrinx sa
for 10år siden:
Lokalpatriot som jeg er går jeg for Ringdal.
Pamina sa
for 10år siden:
Fenakroken har det beste utvalget i Oslo, hele ribber som de deler for deg i butikken.
Tjorven sa
for 10år siden:
Vi står i kø sammen med 1000-vis av folk hos Strøm-Larsen hver jul, og de skuffer aldri.
Blåbær sa
for 10år siden:
Som tilflytter-patriot så sier jeg Smestuen Gård. Mange tester er enige med meg.
Bomull sa
for 10år siden:
www.klikk.no/mat/article1486211.ece
Syrinx sa
for 10år siden:
Hele ribbesider er å foretrekke, ja. Og litt av sjarmen er å stå i kjelleren utstyrt med kniv, øks og sag for å dele den opp selv.
Bayone sa
for 10år siden:
Vi har hatt pinnekjøtt fra Spekeloftet i mange år og det har aldri sviktet. Kjempegod smak, ikke for salt og bare perfekt. Selges på Rema 1000.
Lisa sa
for 10år siden:
Det er ikke alltid dyrest kommer best ut i test i alle fall.
www.abcnyheter.no/livet/2014/12/03/213153/det-beste-pinnekjottet-far-terningkast-seks
Jeg kjøper også fra Strøm-Larsen. Umulig å bli skuffet. :)
Ine sa
for 10år siden:
KJøpte også fra Spekeloftet i fjor, og vi synes det var kjempegodt! Fikk visst karakter 6 i test i VG. www.rema.no/artikler/nyheter/pinnekjott-fra-spekeloftet-best-test/
mkj sa
for 10år siden:
Vi bruker røkt og kjøper Eldhusrøkt fra Evanger i Voss. Det har blitt Gilde-eid, men håper produktet fortsatt er like bra.
Fløyel sa
for 10år siden:
Takk for linker og tips. Jeg gikk for Smedstuen gård.
tinkadott sa
for 10år siden:
Vi har pinnekjøtt fra egne villsau fra øya vår. Beste ever! :)