Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dessert etter bacalao

#1

Libra sa for siden:

Jeg skal servere bacalao i kveld og trenger tips til dessert som er enkel, grei og tar kort tid å lage.


#2

Kirsebær sa for siden:

Stratos dyppet i smeltet stratos med vaniljesaus på siden. :hjerter:


#3

Kirsebær sa for siden:

Eventuelt vaniljesaus med oboypulver! :hyper:


#4

Kirsebær sa for siden:

Det er kjemperart at ingen vil ha dessert når de spiser hos meg. :knegg:


#5

Syrinx sa for siden:

Vaniljeis og varm saus av firkløver smeltet i litt fløte over.


#6

Madicken sa for siden:

Noe syrlig og søtt; sitronfromasj. Superraskt å lage, men trenger et par-tre timer å stivne.


#7

Pingis sa for siden:

Jeg hadde glatt spist dessert hos deg! Og så ville jeg spist lite bacalao for å få plass til all desserten. :jupp:


#8

Libra sa for siden:

Jeg har troa på forslagene dine Kirsebær, men tror jeg må teste de når jeg bare skal ha dessert til meg selv og sønnen. :knegg:

Har knapt med tid så fromasj utgår, men å tenke syrlig var lurt. Det blir is med lun hjemmelaget plomme/appelsinsyltetøy. Laget syltetøyet tidligere i høst og det er litt syrlig.


#9

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg er jo fra Bacalaoland og vi pleier ofte å servere med sherrypudding til dessert i jula. Pannacotta med syrlig bærsaus er også godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.