Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips: Allergivennlige småkaker

#1

Hot Lips sa for siden:

Marsipanchips er populært her i huset. De er uten egg, nøtter (men med mandler), melk og gluten, så de kan nytes av oss alle også.

Og best av alt: De lages på et lite kvarter. :D

Sett stekeovnen på 180 grader. Ta en rull Odense ekte marsipan (lilla) og skjær den i en halv cm tykke skiver. Legg dem på et brett med pakepapir og gi dem et lett dryss med perlesukker og kanel. Stekes i ca åtte minutter, avkjøles på rist.

Oppbevares i en tett boks ved siden av kaffemaskinen. :plystre:


#2

frukt sa for siden:

Det hørtes godt ut. Må prøves! :jupp:


#3

Dixie Diner sa for siden:

De lager jeg hver jul, er så godt! Jeg bruker også marsipan i stedet for kransekakemasse til å lage kransekake og kransekakestenger av. Smaker jo likt når det er stekt! Jeg laget kransekake av ren Odensemarsipan en gang, sa ingenting til folk og alle trodde det var ordentlig kransekake.


#4

Fakse sa for siden:

Supert tips, takk :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.