Lyppa sa for siden:
Jeg skal lage Sarah Bernhardt i langpanne, og det skal være malte mandler i bunnen. Lurer på om disse skal være med eller uten skall:confused:
Noen som vet:)?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Lyppa sa for siden:
Jeg skal lage Sarah Bernhardt i langpanne, og det skal være malte mandler i bunnen. Lurer på om disse skal være med eller uten skall:confused:
Noen som vet:)?
carmenzita sa for siden:
Jeg malte de med skallet på.
Albertine sa for siden:
Hvis du vil ha dem lyse tar du uten skall. Når jeg lager kaker med mandler bruker jeg å ha skallet på, jeg liker sjatteringene det gir. Vet ikke om det har noe å si for smaken, alt går i grisen her hjemme. :knegg:
Filifjonka sa for siden:
Jeg syns konsistensen er bedre på kaker med skall enn uten.
Lyppa sa for siden:
Alt går i grisen her i huset også, så da blir det med skall:). Tusen takk for svar dere:)!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.