Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ang mandler i Sarah Bernhardt langpanne

#1

Lyppa sa for siden:

Jeg skal lage Sarah Bernhardt i langpanne, og det skal være malte mandler i bunnen. Lurer på om disse skal være med eller uten skall:confused:

Noen som vet:)?


#2

carmenzita sa for siden:

Jeg malte de med skallet på.


#3

Albertine sa for siden:

Hvis du vil ha dem lyse tar du uten skall. Når jeg lager kaker med mandler bruker jeg å ha skallet på, jeg liker sjatteringene det gir. Vet ikke om det har noe å si for smaken, alt går i grisen her hjemme. :knegg:


#4

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns konsistensen er bedre på kaker med skall enn uten.


#5

Lyppa sa for siden:

Alt går i grisen her i huset også, så da blir det med skall:). Tusen takk for svar dere:)!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.