Min kjære og jeg hadde en slant vodka til overs etter at vi lagde appelsinlikør nå før jul. Denne brukte vi til å eksperimentere med å lage sitronlikør.
Nå, når den har stått en god stund, syns vi den smaker passe surt, men det er en bitter ettersmak vi ikke liker.
Er det noen glup måte å mildne/fjerne bitter smak på, når det kommer til alkoholholdig drikke, måmvi bare putte oppi enda mer sukker, eller må vi sitte der med en bitter smak i munnen?
Bitter ettersmak tror jeg er vanskelig å få vekk. Bittert kan til en viss grad oppheves med søtsmak, men søtsmak kommer gjerne "tidlig" i smaken. Kan faktisk ikke komme på noe som gir en ettersmak av søtt? :grubler: (unntak: Karamell, men da helst fordi det blir "rester" på tennene :humre: )
Hm... Er redd der skal bli bare kliss ut av det hele, liksom. He he, på den andre siden, så er den ikke mye drikkandrs som den er nå lell. Mulig vi forsøker med vaniliestang. :gruble:
Ellers er jeg redd det bare er å gå for å servere den først når vi/gjestene har så høy promille at man drikker hva det skal være. :nemlig:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.