Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse surkål og rødkål

#1

Nabojenta sa for siden:

Jeg skal opereres i skulderen bittelille julaften, og planlegger julemiddagen litt nå. Kan jeg lage rødkål og surkål noen dager før og fryse den ned? Eventuelt hvor lenge kan den stå i kjøleskap etter den er laget?


#2

Syrinx sa for siden:

Surkål går iallfall kjempefint å fryse ned. Antar det gjelder rødkål også, men der har jeg ikke erfaring.


#3

Nextlife sa for siden:

Begge deler funker helt fint å fryse :)


#4

Che sa for siden:

Jeg har laget en runde med rødkål med portvin - i følge bloggeren j eg fant oppskriften til funket den strålende å fryse ned i alle fall.


#5

Nabojenta sa for siden:

Med portvin? Vil du dele oppskriften?


#6

Teflona sa for siden:

Fryser alltid ned rødkål. Tilsetter kjøpt ribbefett ved oppvarming.


#7

Nabojenta sa for siden:

Så flott! Takk for svar.



#9

Nabojenta sa for siden:

Kan noe annet enn ribbefett brukes? Kommer en som er vegetarianer.

Og tusen takk! :slengkyss:


#10

Teflona sa for siden:

Smør. Solbærsaft.


#11

Nabojenta sa for siden:

Solbærsaft? Utvannet da, eller konsentrert?


#12

Teflona sa for siden:

Vi bruker et par dl i mens det koker, men det er sirup, ikke saft. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.