Nabojenta sa for siden:
Jeg skal opereres i skulderen bittelille julaften, og planlegger julemiddagen litt nå. Kan jeg lage rødkål og surkål noen dager før og fryse den ned? Eventuelt hvor lenge kan den stå i kjøleskap etter den er laget?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Nabojenta sa for siden:
Jeg skal opereres i skulderen bittelille julaften, og planlegger julemiddagen litt nå. Kan jeg lage rødkål og surkål noen dager før og fryse den ned? Eventuelt hvor lenge kan den stå i kjøleskap etter den er laget?
Syrinx sa for siden:
Surkål går iallfall kjempefint å fryse ned. Antar det gjelder rødkål også, men der har jeg ikke erfaring.
Nextlife sa for siden:
Begge deler funker helt fint å fryse :)
Che sa for siden:
Jeg har laget en runde med rødkål med portvin - i følge bloggeren j eg fant oppskriften til funket den strålende å fryse ned i alle fall.
Nabojenta sa for siden:
Med portvin? Vil du dele oppskriften?
Teflona sa for siden:
Fryser alltid ned rødkål. Tilsetter kjøpt ribbefett ved oppvarming.
Nabojenta sa for siden:
Så flott! Takk for svar.
Che sa for siden:
Nabojenta sa for siden:
Kan noe annet enn ribbefett brukes? Kommer en som er vegetarianer.
Og tusen takk! :slengkyss:
Teflona sa for siden:
Smør. Solbærsaft.
Nabojenta sa for siden:
Solbærsaft? Utvannet da, eller konsentrert?
Teflona sa for siden:
Vi bruker et par dl i mens det koker, men det er sirup, ikke saft. :nikker:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.