Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokoladesmelter - kjøpetips for de som ikke har en, men veldig gjerne vil ha en

#1

Njulaif sa for siden:

I den forrige bursdagskaker-tråden, som nå er lukket, ble det på slutten en liten føljetong om sjokoladesmelter. Vi var en liten gjeng som VELDIG gjerne ville ha en slik, men det viste seg å ikke være helt enkelt å få tak i. Noen av oss fikk bestilt fra tretti.no, mens noen prøvde å bestille derfra uten å lykkes i å få tak i.

Jeg har nå brukt min en del, og er fornøyd med den. Den bruker litt tid på å smelte sjokoladen, men holder den fin og flytende lenge. Kjempekjekt.
Denne smelteren er nå å få tak i her ser det ut til (og på lager, i motsetning til på tretti.no, hvor det var bestillingsvare): bakerenogkokken.no/konfektformer-og-tilbehør/sjokoladesmelter-delicatezza-350-ml/

MEN, så har jeg ved en tilfeldighet fått en sjokoladefondue/sjokoladesmelter-greie fra Lékué, ein slik ein:
www.lekue.no/en/chocofondue-0200265
Den er rett og slett VELDIG bra! :jupp: Sjokoladen smelter raskt, og holder seg flytende ganskelenge pga det varme vannet i den hvite beholderen. Veldig kjekk å bruke når man skal ha sjokoladetrekk på hjemmelaget konfekt og kaker (troika og Sarah Bernhard feks). Anbefales på det varmeste! :nikker:
Og så har den jo den fordelen at man kan smelte ganske mye sjokolade, og inntil tre forskjellige typer sjokolade samtidig. Kjekt for snasne pynteeffekter på konfekten feks.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.