Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøper du ribbe?

#1

pippo sa for siden:

Jeg har alltid tenkt at fersk ribbe fra Meny er bra. Etter blindtest på TV2 i går er jeg usikker. Frossen First Price ble best i test. Hvor kjøper dere ribbe?


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg kjøper fersk i kjøttdisken på ICA som er nærbutikken. Bestiller på forhånd den størrelsen jeg skal ha, og henter den med ferdig rutet svor på bittelille julaften. Den er alltid bra, så jeg gidder ikke lese tester eller prøve andre steder. :)


#3

Ru sa for siden:

På den splitter nye kjøttbutikken vi har fått i nærmiljøet. :lykkelig:


#4

Acsa sa for siden:

Jeg hadde tenkt å kjøpe på Coop mega i dag, men synes hundre kroner kiloen var stiv pris for tynnribbe. Er det bare sånn det er, at prisen skrus opp til jul?


#5

Floksa sa for siden:

Som 30 kg smågris fra Nortura. Så går den ute hele sommeren, blir stor og fin før jeg slakter den om høsten!. Og nei, jeg har ikke nok til å selge. :knegg:



#7

Kula sa for siden:

Vi kjøper en halv gris hver høst. Den har gått ute og kost seg hele sommeren og høsten og smaker veldig veldig godt. Ribba er intet unntak.


#8

GinaK sa for siden:

Pleier å kjøpe på Coop Mega, fersk i kjøttdisken.


#9

Niobe sa for siden:

Vi også. Men vi har også hatt frossen ribbe fra Gilde som har vært helt ok.


#10

GinaK sa for siden:

Kjøpte også fersk ukrydret ribbe fra Rema for etpar uker siden , var det fra Nordfjord, tro? Den var helt grei den. Men måtte rute selv og det ble... tja, litt ymse ruter. Så sånnsett er det flott med kjøttdisk hvor de ruter svoren mens jeg venter. :)


#11

venla sa for siden:

Vi har kjøpt Gilde fra frysedisken. Har alltid blitt veldig bra, takket være husets hobbykokk.


#12

elg sa for siden:

Fra den lokale kjøttbutikken.


#13

Bomull sa for siden:

Det ble fersk fra Meny i år, den har ligget to døgn krydret i kjøleskapet og skal til pers i morgen. Det blir sikkert bra. Men jeg så på både First Price og Kiwi sin før jeg endte med Meny; de så veldig bra ut. Dog var de litt for store for vårt formål i år, derfor valgte vi å kjøpe ønsket størrelse i ferskvaredisken.


#14

veobra sa for siden:

Jeg bestiller på Meny. Skal ha seks kilo og det satser jeg ikke på at de har. De som er ferdig delt er for små.


#15

Nextlife sa for siden:

Til en annen gang du må rute selv, gjør dette etter at ribba har dampet i vann med svoren ned, det er som å skjære med varm kniv i smør. :)


#16

M&amp;M sa for siden:

Hos gourmet-butikken vi har i nærheten!
Lokalt kjøtt, og jeg betaler gladelig 120,- for kiloen da de har fantastisk service og utvalg hele året! :)


#17

millact sa for siden:

Kjøpt en liten en på Coop Extra i dag, skal brukes som pålegg i julen.


#18

Husfruen sa for siden:

Har alltid kjøpt frossenribbe fra Gilde. Ingenting galt med den. Jeg kjenner ikke forskjell på vår ribbe og svigers sin ferske fra slakteren.

Å rute svoren selv om det ikke er gjort, er ingen problem med skalpell :)


#19

scilla sa for siden:

I år har vi kjøptribbe fra utegris på Bondens Marked.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.