Jeg har prøvd å google "best i test" og steketakke, i håp om at noen har sammenlignet disse, men klarer ikke å finne noe. Hva herer steketakke på svensk? Kansje det er mulig å finne noe på svensk.
Jeg har denne, og er middels fornøyd. Jeg er på min andre nå, fordi etter et år låste termostatbryteren seg helt, men da fikk jeg bytte til ny uten problemer. Den nye har jeg ikke rukket å prøve, men på den første var stekevarmen svakere på et felt på takka, nærmest termostaten. Jeg bruker den til amerikanske pannekaker, karbonader osv og da er det ikke noe problem, men skulle jeg bruke den til lefser eller flatbrød hadde det vært et lite problem.
Jeg liker størrelsen, den er veldig håndterbar. Også foretrekker jeg den uten kant, vær obs på at Meteor har både med og uten.
Denne takka vil jeg ikke anbefale. Vi har en sånn på jobb, og den er ikke solid (mange deler i plast, bryteren har brukket). Jeg har stått med denne og min egen Meteortakke og stekt ved siden av hverandre, og er ikke i tvil om at Meteor er verd prisen. :nemlig:
Den er med kant. Jeg har googlet litt, og det virker som om med kant er oftere på tilbud.
Jeg søkte vel og lenge på kant/uten kant, og fant ut at ihuga lefsestekere vil ha uten kant, mens de som steker masse hamburgere eller lignende vil ha kant - slik at ikke stekeolje skal renne over. Er det riktig?
Jeg har meteor med kant, og er kjempefornøyd. Har hatt min i mange år, problemfritt. Lager ikke sånne tynne lefser, men diverse varianter av litt mer "robuste" lefser. (Mørlefse, krydderlefse, surmelkslapper, etc.)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.