Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forhåndsskrelle poteter?

#1

Apple sa for siden:

Kan jeg skrelle potetene i dag, legge dem i en gryte vann og la dem stå i romtemperatur til i morgen? Og det samme med kålrabien?


#2

Sissel sa for siden:

Ja, det går helt fint. :)


#3

Apple sa for siden:

Må ikke stå i kjøleskapet? Må ligge i vann? Vil ikke ha brune poteter.


#4

Darth sa for siden:

Går fint. Må ligge i vann.


#5

Apple sa for siden:

Yess!

Skrelle poteter i kveld: koselig julestemning
Skrelle poteter i morgen: svett og stresset


#6

Señora sa for siden:

De må være helt dekket av vann, legg evt. en tallerken eller lignende for å holde potetene nedi vannet.


#7

Elise sa for siden:

Har hørt at en skal bytte vann før koking. :jupp:


#8

Darth sa for siden:

Jeg også. :ja:


#9

Acino sa for siden:

Her er det fast tradisjon å skrelle både poteter og kålrabi kvelden før. Begge deler står kjølig i vann, lokk på. Vi bruker den kjølingen vi har tilgjengelig, denne gangen garasjen. Det har stort sett vært min bror som har fått oppgaven med skrelling og kutting, flaks for meg så feirer han med ooss i år. :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.