Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nyttårsmeny - Tips ønskes

#1

Fibi sa for siden:

Siden julaften er over og sånn, så begynner jeg å tenke på nyttårsaften. :knegg:

Den opprinnelige planen var kalkun, as always. Men siden vi hadde full kalkunmiddag første søndag i advent, kalkun nyttårsaften OG i dag, så føler jeg at jeg har fått nok for i år. :humre:

Så da er spørsmålet; Hva serverer man da? Pinnekjøtt utgår, i følge mannen. Ribbe utgår i følge meg. Vi har lurt litt på tapas, men er det "fint" nok til nyttårsaften, liksom? Ikke det at det er så formelt altså. :knegg: Jeg vil lage noe som ikke er for tidkrevende, siden jeg trossalt har baby.

Såh, hva serverer man til seks voksne og to barn?


#2

løve70 sa for siden:

Helstekt indrefilet med godt tilbehør?


#3

Guttemammis sa for siden:

Vi skal ha indrefilet av svin surret i bacon med båtpoteter, god saus og salat.


#4

Che sa for siden:

Jeg har planer om å ha kalv i år - om jeg finner kjøtt.


#5

Pamina sa for siden:

Kveite!


#6

Fibi sa for siden:

Fisk utgår, da mannens søster "Ikke liker fisk". :snill: (Hvordan en dame på nærmere tredve med to kokkeutdannede brødre kan mene det, aner jeg ikke, men sånn er det nå...)

Indrefilet av svin er jeg ikke så hypp på. Jeg er ikke spesielt glad i svin, med mindre det kommer i baconformat. :knegg: Men storfe er jo en ide...


#7

Molly sa for siden:

Søsteren min har invitert oss på tapas. Jeg synes det er helt strålende nyttårsmat. :nam:


#8

millact sa for siden:

Da jeg var barn var vi hos naboer til hjemmelaget pizza. Pizza var eksotisk da.


#9

Che sa for siden:

Lam?


#10

polarjenta sa for siden:

Et år vi var skikkelig lei alt, så laget broren min pizza, veldig godt.


#11

Albertine sa for siden:

And eller gås er jo snadder da!


#12

Snippa sa for siden:

Vi pleier alltid å ha mat som tar tid å spise, og som vi kan forsyne oss av utover kvelden nyttårsaften. Hvis vi er veldig mange, har vi pleid å ha buffet med både tapas og barnevennlig mat (type minipizzaer, kyllingklubber og innbakte pølser), og ofte som kurvfest.
Hvis vi er litt færre, har vi ofte hatt raclette og fondue. I år blir det raclette, da vi bare er 4 voksne og 5 barn. Da pleier vi å ha storfekjøtt, kjøttboller, champignon, minipølser, lammecarré, raclette-ost og en mildere gulost + salater, bakte poteter, godt brød/rundstykker og masse forskjellige sauser og dipper.



#14

Kreps-77 sa for siden:

Rådyrstek, saltbakte poteter, rødvinsaus, brokkoli, ripsgele, soppstuing og prikken over i'en; Maarud paprika potetgull.


#15

Cuyahoga sa for siden:

Jeg tror vi går for tapas, siden kalkun, and, viltsteik og indrefilet-ting er brukt opp, og Cuya-familien ikke vil ha fisk på nyttårsaften. Men da burde vi sikkert inviterer noen. :gruble:

Jeg synes forøvrig tapas er ganske mye jobb, og hadde neppe giddet det om jeg hadde baby.


#16

Xian sa for siden:

Vi har hatt carré av hjort (vanskelig å få tak i) og lam de siste årene. Med søtpotetpuré til, og honningglaserte gulrøtter/sukkererter.

Vet ikke helt hva vi går for i år; jeg har fått det for meg å ha gravet reinsdyr til forrett, og da synes jeg det blir kjøtt på kjøtt med carré til hovedrett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.