Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kald kalkun

#1

Hondacrv sa for siden:

Eg har ein diger kalkunfilet som eg skal steike i morgen. På mandag skal eg servere han med andre ting på eit koldtbord. Men korleis skal eg få halde han mest mulig god fra søndag etter steikinga til mandag når han skal serverast?


#2

Myria sa for siden:

Bare pakk den godt inn og sett kaldt. Ikke skjær opp før den skal serveres.


#3

Hondacrv sa for siden:

Pakk han inn i folie og sett han i kjøleskapet, rett og slett?


#4

Nextlife sa for siden:

Jepp, og la det gjerne bli med litt kraft i innpakningen, og snu og vend på den et par ganger frem til bruk.


#5

Hondacrv sa for siden:

Ja, supert. Takk for tips.


#6

Madicken sa for siden:

Kalkun og varmkun. :giggle:


#7

Hondacrv sa for siden:

Vad du er morsom i dag, madicken!!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.