Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva skjer i Månetoppen?

#1

Pelle sa for siden:

Lille har sett nesten alle episodene av Månetoppen. Hun sier hun lurer på hva som skjer når blå ,og rød lue blandes, eller noe sånn. Vet noen hvilken episode dette er? Så 23 & 24 i dag, hun sier det ikke skjedde i disse.


#2

Tuppen sa for siden:

Storm mistet Jentungens vott i Blågryta, så kom den ut lilla i Blåbekken. Husker ikke helt hvilken episode det var i, men det var da hun ble med Nissepappa på tur.


#3

Tuppen sa for siden:

Måtte sjekke. :knegg: Hun mister den i slutten av episode 7, så mister han den i episode 8.


#4

Pelle sa for siden:

Men det var noe med blå og rød lue?


#5

Bayone sa for siden:

Jo. I kisten til grånissen ved havet ligger det enten en blå eller rød lue, den bestemmer hvem som eier månetoppen. Tipper det var episode 20-22 det handlet om det.


#6

Candy Darling sa for siden:

Poenget er at ingen vet. :knegg: De bestemmer seg for å ikke åpne den, siden ingen av dem kan risikere at det ikke er deres Månetopp. Dermed må de dele.


#7

Pelle sa for siden:

Er det sant?? Ah! Lille har snakket og snakket om hva som skal skje når man finner ut av luen. Jeg trodde kanskje den skulle være lille eller noe, Junior tippet på halvt blå og halvt rød. Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.