Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Slalåmski, bytte skostørrelse

#1

Katta sa for siden:

Hvis man har et par slalåmski med bindinger og skoene er for små, er det da mulig å flytte bindingene? Hvordan går man i såfall frem for å få til dette? Er det noen begrensninger i ulike typer bindinger slik det er på langrennsski slik at man bare får sko opptil en gitt størrelse oppi dem?

Driver og fikser på utstyret til ungene. :humre:


#2

Polyanna sa for siden:

Du kan justere bindinger innen et visst "strekk". Hvis du ser bak på den bakerste delen av bindingen så skal det være en liten dings du kan skyve opp der, og så dra bindingen frem og tilbake. Jeg lurer på om du trenger skrujern på noen typer binding. Er det større hopp i størrelse så må du kanskje på en sportsbutikk for å få flyttet hele bindingen.


#3

GinaK sa for siden:

Hvis du øker mer enn etpar str. er det stor sannsynlighet på at du må flytte bindingene og da må du borre nye fester og det ville jeg vel ikke prøvd på selv.
Var det det du mente?


#4

Katta sa for siden:

Det var det jeg mente ja. Men sånne som har skiverksted, flytter de bindinger? Og det med å borre nye fester, det ødelegger ikke hele skia? :blånn:


#5

GydaG sa for siden:

Jeg kjøpte et par superkorte ski til 4-åringen på obs, og da fikk jeg forklart hvordan vi justerer det selv, på skoene er det de tallene utenpå som brukes til å justere bindinger, og det virka veldig greit å få til for meg.
Det var et poeng for oss, da disse skiene skal brukes av to unger og ukjent antall skostørrelser nemlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.