Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

København og Tivoli?

#1

Fruktflua sa for siden:

Vi bråbestemte oss nå for å dra fra Oslo til København med DFDS førstkommende lørdag (med barn). Da lurer jeg på om det er langt til fergeleiet og inn til Tivoli? Er det gåavstand?
Vi skal bare være i København i 7 timer, og Tivoli åpner ikke før 1100, så det er om å gjøre og komme seg raskest mulig inn på Tivoli, samt at det er greit å vite i forhold til at båten går fra København kl 1700, og at vi dermed må beregne når vi må dra fra Tivoli for å rekke båten.

Anyone?


#2

Inagh sa for siden:

Det er ikke gåavstand fra fergeleiet og inn til København sentrum lenger, dessverre. Jeg mener å ha hørt at det går "matebusser" inn til byen, men har ikke tatt disse selv. Jeg vet ikke hvor lang tid det tar med bussen inn til sentrum, men det kan ikke være så ille, tror jeg.

God tur og kos dere masse - Tivoli er herlig og København er min favorittby! :hjerter:


#3

Muad'Dib sa for siden:

Jeg vil tro at det tar ca. 1 time å gå med barnet i barnevognen (har aldri prøvet det, men har bodd i Kbh). Hva med å ta taxa ? Den ene side av Tivoli grenser til sentralstasjonen (Hovedbanegården).


#4

Fruktflua sa for siden:

Takk, jenter. :blomster:

Jo, tror det blir taxi på oss. Vi gjorde det sist, og jeg tror ikke det var så langt. Eller så får vi bare se om det går noen busser. De vet kanskje noe om det i informasjonen på båten. Hovedsaken er uansett å komme seg raskt fra båten til Tivoli. Mest mulig karusellkjøring, belgiske vafler og kandiserte epler på kortest mulig tid er det som er planen. :knegg:


#5

safran sa for siden:

Jeg sitter også og lurer på en sånn tur. Tivoli er så koselig atte.


#6

Fruktflua sa for siden:

Ja, veldig. :ja:

Vi betalte 4536 for 2 voksne og 2 barn. Selve turen kostet ca 2200 med lugar begge veier, men vi bestilte frokost og koldtbord på ned-og hjemturen. Maten ble dyrest, men det er jo halve sjarmen med turen. Elsker sånne buffeèr. :D


#7

Pelen sa for siden:

Jeg mener også at det går buss. Er det ikke den båten som også stopper i Helsingborg først? I tilfelle så går det busser inn til city.


#8

jane sa for siden:

Vi skal til København i morra, og vi måtte betale over 3000 kr for innvendig lugar (for to voksne og to barn). Mat har vi ikke bestilt. Synes det er så mange forskjellige priser ute og går, så jeg blir helt svimmel.


#9

Fruktflua sa for siden:

Du har helt rett; jeg "liksombestilte" 4-5 ganger for å se om prisene forandret seg, og det gjorde de. Jeg trodde først at turen kostet 3600 med mat. Så begynte siden å fuske, så jeg måtte legge ned siden og begynne på nytt. Derett prøvde jeg fire ganger, men kom billigst ut med 4536 kr.

Drar dere med DFDS? I såfall; bestilte dere familiepakke eller Tivolicruise?

Vi har innvendig 4-sengslugar over bildekk.


#10

jane sa for siden:

Vi drar med DFDS ja. Jeg veit ikke hva det ble til, for jeg ga opp til slutt, og lot mannen ta hele ansvaret for bestillingen. Jeg bare veit at vi fik innvendig lugar, han bestilte ikke mat, og at vi reiser i morra klokka 17.00. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.