Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva synes dere om denne innbydelsen?



#3

Schnuppa sa for siden:

Jeg steiler heller ikke men slutter ikke å la meg forundre over hva som selger/legges ut offentlig som maler. Blir enda mer overrasket over at noen bruker slike.


#4

Irma sa for siden:

Hva er det du steiler av? Reklamen nederst?

Personlig steiler jeg av mammabegrepet i en sånn setting. Jeg er drittlei av at det skal være mamma-her-og-mamma-der i alle mulige settinger vedrørende barn. bombe


#5

Miss Norway sa for siden:

Ah... der kom våre fra også TM! Både invitasjoner og takkekort og julekort og you name it. Fikk litt flashback nå gitt!


#6

Guava sa for siden:

Det jeg reagerer mest på er at det på hovedsida presenteres som en dåps/navnefestinvitasjon. Som dåpsinvitasjon blir teksten totalt feil både på for og baksiden.

Det var mye annet også jeg kunne spikke på, men for meg var dette det viktigste. Jeg kunne aldri funnet på å sende ut en slik invitasjon til dåp.


#7

Bokormen sa for siden:

Jeg reagerer på dette: "nå er det min tur til å få navn..".

En ting er at en stor andel foreldre ikke helt vet hva dåpen innebærer ("fadderne har vel ansvar for ungene om noe skjer meg?? :blond:), men om man skal ha innbydelser og takkekort som et levebrød, bør man vel tilstrebe å levere varer som er sånn noenlunde korrekte.


#8

Guava sa for siden:

Det med å få navn passer verken i dåps eller navnefestinvitasjoner når jeg tenker meg om. Det blir aller mest misvisende ved dåp, men også i forhold til navnefest blir det feil.

Nesten alle (det finnes noen veldig veldig få unntak) får navnet sitt på et helt annet tidspunkt enn dåp og navnefest og navnet har allerede vært i bruk i lang tid. Dåp har ingen ting med navn å gjøre i det hele tatt så der er det svært misvisende med den teksten. I forhold til navnefest er det også misvisende, men kanskje i litt mindre grad.


#9

Honda sa for siden:

Når man døpes så må navnearket være sendt inn til folkeregistret en stund før man skal ha dåp.

Synnes den invitasjonen så teit ut...


#10

Inagh sa for siden:

Det jeg reagerte mest på var "nå er det min tur til å få navn."

Jeg steiler når folk ennå snakker om at "barnet er ikke døpt ennå, men skal hete..."

Mine gutter er ikke døpt, ei heller har de hatt navneseremoni fra HEF, men de har da for pokker navn, noe de har hatt fra de ennå lå i magen. :sur:

Jeg tviler også på at jeg hadde brukt invitasjoner med reklame på. Jeg liker ikke reklame, og vil ikke være med å dytte dette på venner og kjente i forbindelse med en sammenkomst.

Men ellers syns jeg nå den var grei nok.


#11

Line* sa for siden:

Jeg skjønner ikke helt hva det er å steile for...
Men ville nok ikke brukt den selv.


#12

Harriet Vane sa for siden:

Får ikke fedre barn? Er barn en dame-greie? :feminist:


#13

Guava sa for siden:

Jeg har også en tendens til å irritere meg over dette. Da vi satte inn annonse i avisen da guttene ble født understreket vi at "Gutten HETER ........"

Svigers gratulerte med navnet i dåpskort til eldstemann. Greit nok at de gratulerte ham med navn, men jeg synes det hadde vært koselig at de hadde gratulert ham med dåpen.

Jeg har nok levd 15 år navnløs jeg :knegg:


#14

Kirsebær sa for siden:

Jeg skjønte ikke hva det var å steile for i det hele tatt. Jeg skjønte ikke hva jeg skulle reagert på om jeg ikke hadde lest resten av tråden her.

Nå når dere kloke damer har opplyst meg litt er jeg selvsagt enig i det meste dere sier, men jeg hadde nok likevel ikke steilet.


#15

Maz sa for siden:

Så jo ut som en standard "vil du komme i bursdagen min" invitasjon for 4 åringer.

Men steile gjør jeg ikke.


#16

Dixie sa for siden:

Ikke i nærheten av å steile jeg heller. Sier som Kirsebær at jeg ikke skjønte hva som var galt, før jeg leste svarene deres. Og jeg ser fremdeles ikke problemet. :)


#17

Guava sa for siden:

Jeg synes problemet er at en slik tekst opprettholder gamle feilaktige forestillinger om hva en dåp er. Kirken selv prøver ganske iherdig å gi riktig informasjon om hva en dåp innebærer. At det ikke er en navngivingsfest, men noe helt annet.


#18

LilleLeo sa for siden:

Vårt takkekort kom fra samme sted som TM. Vi var kjempe fornøyde og har fått enormt mye skryt i ettertid!


#19

~TM~ sa for siden:

Presiserer: Vi har ikke bestilt der, men får laget noe lignende (en venninne er grafisk designer).


#20

Fruktflua sa for siden:

Foruten reklamen, så ser jeg ikke hva som er så galt med den.


#21

DM sa for siden:

Jeg synes formuleringen var heller missvisende. Trodde først det var en invitasjon til navnefest, men selv da var det en merkelig formulering.


#22

Anuk sa for siden:

Ikke akkurat min stil nei, men jeg skulle vel overlevd hadde jeg fått en i posten...


#23

trøtt sa for siden:

Det skal nok en del mer til før jeg steiler.


#24

Bokormen sa for siden:

Har alle flisespikkere tatt ferie eller? :knegg:

Man får da slettes ikke navn i dåpen. :eek: (Men jeg tror egentlig at mange ikke er så opptatt av innholdet i dåpen, og at det er mer om å gjøre å bruke en gammel kjole, spise kake og samle mest mulig sølvplett til arvingen.)


#25

Mams sa for siden:

"Nå er det min tur til å få navn"...............
Ehhh, navnt får man da ikke ved dåp eller navnfest eller hva man måtte velge. Sånn utenom akkurat den setningen var ikke kortet så ille, men ville nok ikke valgt det selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.