Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Feste iPad i bil - hva er best?

#1

noen sa for siden:

Vi har hatt tråder om det før, men det begynner å bli en stund siden:
www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=154249

Jeg er på jakt etter gode, trygge fester for iPad 2/iPad mini til baksetet i bilen. Alle sitter forovervendt, så det skal festet på forsetene på en eller annen måte. Det ligger mange typer på ebay, men mye av det ser jo livsfarlig ut (feste med sugekopp på vinduet liksom), og så er det Targus.

Erfaringer? Tips om sikkerhetstester?


#2

Siritk sa for siden:

Vi har disse. Strengt tatt så er det vel bare de med bøylefester som holder 100% mål. Men disse sitter veldig godt, har prøvd å rykke de løs. Blir litt lave da, ellers bra plassering.


#3

Sol sa for siden:

Vi har tilsvarende dette, kjøpt på Torshov Bilrekvisita


#4

IzziCreo sa for siden:

Har du kjøpt, Noen? Mannen har gjort nøye research på området, og funnet et som oppfylte kriteriene på best mulig måte. Kan få infoen om du trenger den :)


#5

noen sa for siden:

Nei, vi har ikke fått kjøpt, så jeg vil gjerne ha tips! Vi skal kjøre en del i sommerferien, så dette må vi få ordnet snart.


#6

IzziCreo sa for siden:

Den heter BrodIt. Svensk merke. Her kan du sjekke nærmere. Vi valgte den til Volvo, for den passet også Peugeot. Skrus fast i sålarmene til nakkestøtten i forsetene, og skjermen kan vinkles ulike veier, slik at flere kan se sammen. Det er en dyr løsing. Tror det kom på over kr 1000,-... Men at det er solid er viktig. Tar ingen sjanser med flyvende nettbrett i bilen!


#7

mrc sa for siden:

Nextbase har i hvert fall hatt løsninger for iPad2/3 som har vært kollisjonstestet. For mange av løsningene ellers tipper jeg iPad-ene og festet kan løsne raskt ved ulykker/kollisjoner.



#9

kokosbolle sa for siden:

Vi har fra nextbase og det funker bra!


#10

mrc sa for siden:

Har også fra Nextbase. Men de finnes vel ikke til andre modeller enn iPad2/3 så vidt jeg kan se. Dette er jo også mer enn feste - de er ganske dyre, men man får med lader.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.