Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lapper - gluten-, sukker- og melkefri

#1

Nip sa for siden:

2 bananer
2 egg
2 dl havregryn (glutenfri)
1 dl rismelk
1 ts bakepulver
litt vaniljepulver, kanel og kardemomme

Kjør bananer i blender, tilsett resten av ingrediensene og kjør igjen. La det stå å svelle litt før du steker de i godt med melkefritt smør i en stekepanne. Spises med en gang eller avkjøl på rist og oppbevar i kjøleskapet

Serveres med f.eks syltetøy, brunost av Geit eller bare smør

BILDE OG OPPSKRIFT I BLOGGEN MIN


#2

Nooria sa for siden:

Ungene mine elsker sånne. Jeg synes det er veldig godt å ha bringebær på de. Jeg tar frosne bringebær rett fra fryseskapet og legger oppå lappen før jeg snur den på stekepanna.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Sånne lager jeg ofte til minsta, bare uten egg. Kjempegode! (Bare pass på mengden rismelk til barn under seks år, det er ikke mye de skal ha).
Vesla på 10 mndr forspiser seg hver gang, hehe.


#4

Nip sa for siden:

hvordan blir blandingsforholdene uten egg Dixie?

Funker helt fint med melk eller havremelk også :)
Akkurat laget en ladning med vanlig melk


#5

Teflona sa for siden:

Takk! Skal prøves!


#6

Blondie sa for siden:

Åh, spennende! Får prøve disse i helga.


#7

Shira78 sa for siden:

Tror jeg skal teste ut disse. Kjempe fin blogg du har.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Oj denne hadde jeg ikke svart på. Jeg bare dropper eggene og øker antallet bakepulver til 3 ts. Blir helt perfekt faktisk. Men jeg må innrømme at jeg som regel lager vanlige, usunne lapper med hvitt mel og sukker da, hehe. Da bruker jeg melkefri "kefir", de blir akkurat som vanlige lapper.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.