Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bortkomne mobiltelefoner

#1

kisha sa for siden:

Jeg leste om en bortkommen mobil her, som heldigvis ble funnet. Da kom jeg til å tenke på en episode noe år tilbake. En kamerat av sønnen min fant ikke mobilen sin. Vi lette høyt og lavt uten å finne den. Da foreslo mannen at gutten kunne gå ut til bilen sin, så skulle han ringe mobilnummeret. Gutten gikk ut, og det ringte fra en nylaget brøyteskavel som plogen nettopp hadde lagt i innkjørselen. :D


#2

Kirsebær sa for siden:

Ha, ha, det var jo litt morsomt.

Jeg legger igjen mobiler, nøkler, lommebøker you name it, overalt. Og finner de alltid igjen.

Sist nå så hadde jeg pakket mobilen i en slik vattert konvolutt, fordi jeg skulle sende den inn på service, mens jeg klikket Poden fast i bilsetet la jeg selvsagt telefonen fra meg på biltaket, og der lå den ennå da jeg stoppet på Obs! etter en 7 kilometer lang tur på motorveien. :knegg:


#3

LilleLeo sa for siden:

Det kalles esse-flaks! :knegg:


#4

Inagh sa for siden:

He he - det skal ikke være like enkelt bestandig, nei. Huff hvor mange ganger jeg må ringe etter mobilen min fordi jeg somler den bort her og der.


#5

Honda sa for siden:

:knegg:

Svigerfar har freset mann sin "reserve mobil" en mokia 3330. Mobieln var like fin der den lå på snøskavelen:fnis:


#6

Isolde sa for siden:

Jeg skulle til bestemor for å vise min nye mobil som jeg hadde fått til jul på kvelden på julaften og på veien hjem stoppet jeg for å lage noen snøballer som noen eldre søsken fikk etter seg ;) dum som jeg var la jeg fra meg mobilen for å bruke begge hendene. gikk i fra mobilen der og tuslet hjem. Noen timer senere lurte jeg på hvor mobilen var og begynte å lete. så tok jeg med meg en annen telefon og gikk tilbake til bestemor mens jeg ringte til min. Da var det en liten rundt lys flekk som lyste gjennom nysnøen. Mobilen virket fint i ettertid heldigvis.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.