Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erstatning for maismel

#1

C.D sa for siden:

Er det noen som vet av en god erstatning for maismel? I denne sammenhengen er det laksebiter som skal rulles i maismel for woking. Jeg finner ikke maismel i butikken og har ikke anledning til å søke opp spesialforretninger, dermed trenger jeg en erstatning som fortrinnsvis er glutenfri.


#2

meisje sa for siden:

Potetmel, rismel, kikertmel. Potetmel finnes i alle dagligvare butikker, så det er nok enklest.


#3

C.D sa for siden:

Tusen takk, meisje :neie:


#4

Che sa for siden:

Sånn ellers så koster maismel en slikk og ingenting i innvandrerbutikker.



#6

Nera sa for siden:

Det er jo maisstivelse, ikke maismel? Maismel kjøpte jeg på helsekost sist jeg skulle bruke det.


#7

Harriet Vane sa for siden:

Til panering funker det greit med Maizena. Jeg bruker det masse, feks til søtpotet som skal beholde fasongen, poteter som skal sprøstekes i ovn osv.


#8

Nextlife sa for siden:

Maizenna eller kjøp maischips og knus (pulveriser) i matmølle.


#9

Nip sa for siden:

Har også sett panering med parmesan/mandelmel eller knuste baconcrisp, eller nøttepanering


#10

C.D sa for siden:

Åh, gjør det! Så bra- da slipper jeg å endre oppskriften for 90 elever :rolleyes:


#11

Tallulah sa for siden:

Bare vær obs på at du får maizena maisstivelse, det har i følge min mor kommet en maizena som inneholder gluten.


#12

C.D sa for siden:

Argh, selvfølgelig!
Mener det er den som "alltid" har vært, men skal sjekke ja. Takk!


#13

Harriet Vane sa for siden:

Du kan knuse tacoskjell i foodprocessor, sikkert. Men ikke tilsett mer salt, de er jo ganske salte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.