C.D sa
for 10år siden:
Er det noen som vet av en god erstatning for maismel? I denne sammenhengen er det laksebiter som skal rulles i maismel for woking. Jeg finner ikke maismel i butikken og har ikke anledning til å søke opp spesialforretninger, dermed trenger jeg en erstatning som fortrinnsvis er glutenfri.
meisje sa
for 10år siden:
Potetmel, rismel, kikertmel. Potetmel finnes i alle dagligvare butikker, så det er nok enklest.
C.D sa
for 10år siden:
Tusen takk, meisje :neie:
Che sa
for 10år siden:
Sånn ellers så koster maismel en slikk og ingenting i innvandrerbutikker.
Harriet Vane sa
for 10år siden:
Maizena.
Nera sa
for 10år siden:
Harriet Vane sa:
Maizena.
Det er jo maisstivelse, ikke maismel? Maismel kjøpte jeg på helsekost sist jeg skulle bruke det.
Harriet Vane sa
for 10år siden:
Til panering funker det greit med Maizena. Jeg bruker det masse, feks til søtpotet som skal beholde fasongen, poteter som skal sprøstekes i ovn osv.
Nextlife sa
for 10år siden:
Maizenna eller kjøp maischips og knus (pulveriser) i matmølle.
Nip sa
for 10år siden:
Har også sett panering med parmesan/mandelmel eller knuste baconcrisp, eller nøttepanering
C.D sa
for 10år siden:
Harriet Vane sa:
Til panering funker det greit med Maizena. Jeg bruker det masse, feks til søtpotet som skal beholde fasongen, poteter som skal sprøstekes i ovn osv.
Åh, gjør det! Så bra- da slipper jeg å endre oppskriften for 90 elever :rolleyes:
Tallulah sa
for 10år siden:
Bare vær obs på at du får maizena maisstivelse, det har i følge min mor kommet en maizena som inneholder gluten.
C.D sa
for 10år siden:
Argh, selvfølgelig!
Mener det er den som "alltid" har vært, men skal sjekke ja. Takk!
Harriet Vane sa
for 10år siden:
Du kan knuse tacoskjell i foodprocessor, sikkert. Men ikke tilsett mer salt, de er jo ganske salte.