Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Karaoke-spinnoff!

#1

Pøblis sa for siden:

Inspirert av karaoketråden, spør jeg rett og slett om du liker å synge.
Og synger du pent? Høyt? Bare når du er alene? Aller helst sammen med andre? Organisert i kor eller vokalgrupper eller som solist eller bare i bilen og i dusjen? Liker du at folk synger? Eller synes du folk skulle holde syngingen sin for seg selv? Får du skryt for din fagre røst, eller klager folk når du synger?

Poll kommer! Edit: jeg husker ikke hvordan jeg lager poll og skal i et møte om fem minutter, så derfor kan du bare svare på spørsmålene mine i stedet for.


#2

Candy Darling sa for siden:

Jeg synger hele tiden, enten høyt eller inni meg. Jeg synger ikke pent lenger, men det får så være. Også er jeg en racer på sangtekster, så jeg gir meg ikke på harde møkka, heller. :knegg:

I tillegg er jeg en assosiasjonist. Nesten alt trigger en sang hos meg. Akkurat nå synger jeg Mor, jeg vil tilbake for full mental hals, wonder why. :stuart:


#3

Divine sa for siden:

Jeg elsker å synge. Min største drøm har alltid vært å ha sangstemme. Jeg sang i kor på barneskolen, og jeg stortrivdes. Vi vant NRKs konkurranse om Norges beste pikekor, så det var rimelig seriøse greier. Men jeg merket etter hvert at jeg egentlig ikke hadde noe særlig sangstemme. Jeg sang andrealt, men selv det ble for høyt for meg.

Så nå synger jeg KUN til husbruk. Jeg skal være med karaokekveld på Syng om en stund, og jeg er rett og slett spent på om jeg finner sanger som passer mitt toneleie. Den "perfekte" sang for meg er Tanita Tikarams "Preyed Upon".

Jeg er dog STOR motstander av allsang, så sånn sett synes jeg ofte at folk kunne holde syngingen min for seg selv. :skremt: / :knegg:


#4

Divine sa for siden:

Samme her. I dag hørte jeg på Elton Johns "Rocket Man", og tenkte med lettelse at jeg tross alt ikke har den på hjernen HVER DAG lenger, slik jeg hadde i min forrige jobb. Hvorfor? Jo, fordi han synger "She packed my bags last night, preflight" og jeg brukte å jobbe med InDesign, der det var en innstilling som het nettopp preflight. Jeg slapp altså ALDRI unna den sangen. To og et halvt år med freakin' Elton John på hjernen. :gaah:


#5

Toffskij sa for siden:

Jeg elsker å synge og småsynger kronisk. Jeg har bra stemme og godt gehør også, og burde sunget i kor, strengt tatt, for det er jo kjempegøy. Det var bare å a) finne et kor med riktig repertoar-/seriøsitets-/innsatsratio og b) å finne tid.

Ungene klager litt på syngingen min, men det er nok mest sangvalgene de har problemer med. :overlegen: Jeg synes det er ganske hyggelig med andre småsyngere, og kan til og med like allsang (selektivt).


#6

Toffskij sa for siden:

Jeg assosiasjonssynger også.


#7

Divine sa for siden:

Mannen klager på syngingen min, men det er fordi jeg har for vane å bare synge én strofe av en sang. Om og om igjen. Jeg tror han går berserk om han noen sinne hører førstelinjen av Cottonfields igjen.


#8

Bluen sa for siden:

He-he, her har du nesten meg også. :knegg: Alt som skjer, trigger sanger, og sanger jeg hører, trigger minner. Jeg er oppvokst med en mor som gikk rundt og sang hele tiden (uten at hun visste at hun gjorde det), mens jeg nok synger mer inni meg. Elsker singstar og karaoke og gitar og det meste. :hjerter: Og salmer i kirken! :hyper: Jeg synger forholdsvis reint, men har ingen stor stemme.


#9

Divine sa for siden:

Jeg knytter veldig mange sanger opp mot hendelser. At den og den sangen hørte jeg på skolebussen på vei hjem en vinterdag i 84 og sånt. I forbindelse med arbeidsuketråden begynte jeg å tenke på min arbeidsuke i åttende, og det jeg husker best er at vi hørte mye på Bette Midlers versjon av Beast of burden. Alt det andre er litt vagt.


#10

Neket sa for siden:

om du liker å synge? Nei

Og synger du pent? Nei

Høyt? Ja

Bare når du er alene? Aller helst sammen med andre? Aller helst sammen med barna eller mannen. De blir så flaue, det er gøy. Eller hvis jeg har gått på en champis-smell.

Organisert i kor eller vokalgrupper eller som solist eller bare i bilen og i dusjen? Ha ha, nei. I bilen og foran ungene, stort sett.

Liker du at folk synger? Ja

Eller synes du folk skulle holde syngingen sin for seg selv? Nei

Får du skryt for din fagre røst, eller klager folk når du synger? Stort sett klager. :nemlig:


#11

Neket sa for siden:

Forøvrig - sitat fra mamma en gang vi så på idol (innledende runde):

"Jeg skjønner ikke at foreldrene ikke kan si fra at det høres helt forferdelig ut. Jeg hadde aldri latt deg melde deg på, for eksempel"

Jo, takk.


#12

Bluen sa for siden:

Ikke sant - sånn er jeg også. "You Win Again" med Bee Gees er fra kantina på ungdomsskolen, der det gikk rykter om at noen hadde spytta i deigen til pizzahorna. "Don't Dream It's Over" med Crowded House er leirskolen på Isle of Wight i 1987. "She Fell Into My Arms" med Ed Harcourt er dagen etter at brors samboer ringte og fortalte at han gikk på heroin.


#13

Che sa for siden:

Jeg har helt grei stemme. Ingenting å selge, men heller ingenting å skjule. jeg synger reint - har sunget i bryllup (sammen med andre) og i kor. Pr i dag sy nger jeg kun til husbruk - og i perioder er jeg plagsom. Jeg kan godt ta meg selv i å synge ut i det offentlige rom også - men da er det mer at jeg ikke tenker på hva jeg holder på med.


#14

Ru sa for siden:

Liker du å synge? Ja
Synger du pent? Ja, men ikke så pent som før. Utrent stemme = rusten stemme.
Høyt? Lett.
Bare når du er alene eller aller helst sammen med andre? Både jeg og kollegaen som sitter ved siden av meg er assosiasjons-synger. Det hender det blir høy sang, på jobb. :knegg: (Da gjerne det mest utrolige ...)
Organisert i kor eller vokalgrupper eller som solist eller bare i bilen og i dusjen? Desverre bare til hus/bil-bruk for tiden. Jeg savner å synge i band og kor. :sukk:
Liker du at folk synger eller synes du folk skulle holde syngingen sin for seg selv? Jeg er litt lei ungenes konstante jodling, men det har de visstnok arvet av meg så det er payback ... Jeg liker det stort sett ellers.
Får du skryt for din fagre røst, eller klager folk når du synger? Tjah. Mest skryt. Av og til klager på valg av sang. Spesielt på jobb.
(Kollega A: Hva?! ALDRI i livet om jeg hadde blabla. Kollega B og Ru: "Aaaaldri i livet, min venn ..." og sånn går dagene.)


#15

Addison sa for siden:

Jeg liker godt å synge, og synger vel ganske pent. Synger gjerne høyt, men også mye inni meg. Kan gjerne synge sammen med andre, allsang er ikke favoritten, dog. Synger mest nattasanger, festsanger og en og annen solosang med piano om anledningen passer. Har også tidvis sunget korsang i korps, det fungerer faktisk veldig bra. Folk må gjerne synge for min del, øvelse gjør mester! De få gangene jeg synger slik at folk hører meg alene (type solo med piano), får jeg ofte skryt, særlig fordi (tror jeg da) folk ikke forventer at jeg kan synge, siden jeg oftest spiller i slike sammenhenger.


#16

Maverick sa for siden:

Jeg er veldig glad i å synge, og har fått høre mange ganger at jeg synger pent, men etter at noen korberter (som muligens hadde vikarierende motiver) slengte ut at det var grusomt å høre meg en gang, har jeg så godt som aldri sunget så andre mennesker hører.

Er ganske allergisk mot mennesker som kritiserer andres sangstemmer, gitt.


#17

Eia sa for siden:

Ja, jeg liker å synge. Men jeg synger altfor lite for tiden! Før sang jeg hele tiden. :sukk:

Jeg synger helst i bilen. Eller hjemme alene. Men kan også synge i festmodus, i forsamlinger. Og så liker jeg når andre synger, men helst når de kan holde tonen. :litt for godt gehør:

Ja, jeg har en brukbar stemme. Folk klager som regel ikke.

Et av mine mål for året er å synge mer, og kanskje starte/være med i et kjellerband. Det er mange potensielle kjellermusikere i nærområdet. :jupp:


#18

Divine sa for siden:

Bestevenninna mi og jeg "fant hverandre" en av de første ukene av masterstudiet i England. Vi satt inne i en time med teknisk oversettelse, og læreren sa ett eller annet som fikk både venninna mi og jeg til å bryte ut i "Slaaaaave to the rhythm" helt på likt. Alle glante på oss, og vi ble først helt paffe og så begynte vi å le og le. Da skjønte vi at vi var meant to be som venner.


#19

Madicken sa for siden:

Jeg liker å synge, og har en helt grei, om enn utrent, stemme. Jeg har sunget i flere kor, men det begynner å bli lenge siden.

Og så er jeg, eller var, for det skjer ikke så ofte lenger, glad i nachspiel med gitar. Da er jeg av de aller ivrigste, og synes stemmen høres riktig så flott ut. :flau:


#20

Toffskij sa for siden:

En vakker historie! :haha:


#21

Fibi sa for siden:

Jeg synger daglig. For meg selv, for ungene, på jobb (i barnehage), i bilen, i dusjen... :knegg: Og jeg syns jeg synger ganske fint også. Jeg har ikke det bredeste registeret, og det er grenser for hvor lavt og høyt jeg kan gå. Men jeg vil våge og påstå at jeg kan synge. :jupp:


#22

celebelen sa for siden:

Liker å synge? Ja.
Og synger du pent? Ja, gjør nok det.
Høyt? Rett som det er.
Bare når du er alene? Aller helst sammen med andre? Organisert i kor eller vokalgrupper eller som solist eller bare i bilen og i dusjen? I kor, noen ganger som solist, og veldig ofte i bilen. Sjelden i dusjen, faktisk.
Liker du at folk synger? Eller synes du folk skulle holde syngingen sin for seg selv? Det er stort sett hyggelig når folk synger. Men jeg blir litt sliten når Ville synger den samme strofen på repeat.
Får du skryt for din fagre røst, eller klager folk når du synger? Mest skryt. :stolt:

"Hele" familien min assosiasjonssynger, forresten. Det har hendt flere ganger at jeg, søster og kusiner begynner på den samme sangen ut fra en eller annen tilfeldig kommentar. Arv? Miljø? Sikkert litt av begge.


#23

Myria sa for siden:

Jeg liker å synge. Jeg synger rent, men synes kanskje ikke selv det er så fryktelig pent skjønt ingen har noen gang klaget. Jeg synger høyt daglig (oftest når jeg lager mat, rydder eller kjører bil).


#24

Acsa sa for siden:

Jeg pleide å synge for ungene når de skulle sove, men det er de for store for. Ellers synger jeg aleine i bilen, og allsang på politiske møter. Jeg synger ikke så pent, men greit nok. Har en del venner som er veldig flinke til å synge, så kvier meg litt for å synge hvis de hører meg.


#25

Frøydis sa for siden:

Jeg liker å synge, har sunget masse på karaoke, i kor og synger nå i band. Jeg får jo høre at jeg er flink, så da stoler jeg på det. Jeg synger både høyt og lavt, sammen med andre og når jeg er alene. Jeg synger i band og elsker å opptre. Jeg har sunget i bryllup og begravelse, og på oppdrag.


#26

Tallulah sa for siden:

... spør jeg rett og slett om du liker å synge. Nei, ikke veldig. Jeg kan nynne litt, tralle litt og av og til dra noen toner fra the Supremes, men jeg er ikke en sanger.
Og synger du pent? Næh. Helt midt på treet, tror jeg. Sliter litt med å finne riktig toneleie, og hører at det blir surt, men vet ikke hvordan jeg retter det opp.
Høyt? Nei.
Bare når du er alene? Ja, og sammen med Hiawata.
Aller helst sammen med andre? Nei, jeg hater allsang, kirkesang og nasjonalsang. Jeg syns fellessang ofte er kleint.
Organisert i kor eller vokalgrupper eller som solist eller bare i bilen og i dusjen? Bare i heisen og dusjen. Og nattasang for Hiawata.
Liker du at folk synger? Det plager meg ikke nevneverdig.
Eller synes du folk skulle holde syngingen sin for seg selv? På konsert så burde de det i allefall. Jeg betaler ikke forå høre nabomannens øldunstende sure skråling inn i øret.
Får du skryt for din fagre røst, eller klager folk når du synger? Verken eller.


#27

Enhjørning sa for siden:

Jeg synger, masse, hele tiden. Både hjemme og offentlig, sist nå i helgen på revyscenen. Jeg får høre at jeg er flink, så jeg satser på å fortsette med det. Jeg elsker å synge.


#28

Syrinx sa for siden:

Jeg har sangeksamen fra høyskolen. :haha: Vet ikke om der var verst for meg eller sensor. Men, det må jeg si, jeg synger bedre nå enn da. Etter ørten år som barneskolelærer blir man vant til å gi jernet og la det stå til.
Jeg har middels fin sangstemme og langt over middels gehør, men mestrer ikke stemmen som instrument så godt.


#29

Kaprifol sa for siden:

Jeg synger mye, både alene og i kor. Liker det! Har en helt ok stemme, og passer sjelden som solist, men passer godt i en gruppe fordi jeg synger reint. Liker å uttrykke den følsomme siden av meg på denne måten.

Jeg liker godt å høre andre synge, og jeg syns det er fint at man har en annerledes eller særpreget stemme. Det er ikke så farlig om man synger akkurat som Elvis, Elton, Celine, bare det er fra hjertet.


#30

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synger sjelden, i så fall er det fordi jeg hører på en sang jeg liker, og joiner. For meg selv. Og så synes jeg folk som går rundt og synger er dødsirriterende. Folk som bryter ut i sang foran meg og tror jeg vil høre på, er noe av det teiteste jeg vet om. :knegg:


#31

Pepper Lemon sa for siden:

Beat for beat, for eksempel, er rene skrekkfilmen for meg.


#32

Divine sa for siden:

:knegg: Ja, det er ganske jævlig.


#33

Niobe sa for siden:

Ja, jeg elsker å synge. Og folk sier jeg synger fint og rent, og så langt har jeg ikke sett noen holde seg for ørene, hvertfall. :knegg: Sangpedagogvenninnen min sier jeg er en mezzosopran/sopran. Jeg synger i kirkesammenheng, både solo og sammen med andre.

Sangrelatert tv-underholdning er sjelden noe for meg.


#34

frukt sa for siden:

Jeg liker å synge, og gjør det omtrent hver dag. Men det har ikke alltid vært sånn ...
Før jeg flyttet til England sang jeg aldri så noen hørte det, var altfor flau til det. Men så flyttet jeg da i 2006, og på den første arbeidsplassen min jobbet jeg med ei som ikke var redd for å synge så alle hørte det. :knegg: Jeg ble fort påvirket, og nå er jeg ikke spesielt redd for å synge med andre tilstede.
Jeg har ikke verdens beste stemme eller teknikk, men jeg syns jeg synger forholdvis bra.
Skulle gjerne lært mer, og blitt bedre. Kanskje jeg begynner i kor en vakker dag.


#35

Xian sa for siden:

:knegg: og :gal: Høyner med: Etter at jeg hadde vært hjemme i permisjon med Ullungen, jobbet jeg i bokhandel, der firmaet Loomis kom innom og hentet kontanter og leverte veksel. Hver gang Loomis-mannen kom, begynte kjenningsmelodien til den ikke så veldig sjarmerende Mummi-TV-serien NRK Super viste på den tiden å kverne i hodet. - Her kommer Loomis. Her kommer Loomis! (Her kommer Loomis.) osv... Bare fordi Mummi på engelsk som kjent også skrives med to O-er, Moomin. :gal:

Til spørsmålet: Jeg elsker å synge, og har ikke så verst stemme. Synger veldig mye her hjemme. (Høyt!) Jeg sang i kor en stund, det eneste koret som har et repertoar jeg kunne tenke meg å gå i kor for, nemlig Sosialistisk kor. Men var ikke begeistret for miljøet.


#36

Divine sa for siden:

Jeg gikk på engelsk grunnfag sammen med en artist som hadde en hit bak seg. Vel, kanskje flere hiter, hva vet jeg. Men JEG kunne bare denne ene. Så jeg gikk og nynnet på denne låta et helt studieår. :gal: Det verste var at jeg ikke kjente denne personen, vi bare var tilfeldigvis på samme forelesninger og grupper, så jeg var alltid livredd for å sitte der og nynne sangen hennes høyt. Hadde jeg kjent henne, hadde det på en måte ikke vært like flaut.


#37

Tallulah sa for siden:

Hvem var det? :hyper:


#38

Candy Darling sa for siden:

:knegg: Jeg må virkelig bite meg i tungen for ikke å begynne å synge høyt om kamelen Klara når jeg møter Snorkfrøkens søte, men litt nærtagende venninne. :flau:


#39

Lenam sa for siden:

Jeg synger hellre en bra. :knegg:

Jeg har vel en helt ok stemme om jeg anstrenger meg, men jeg jobber i barnehage så jeg synger med den stemmen jeg har, helt uten skrupler.


#40

Niobe sa for siden:

Det er ingenting. :knegg: I et festlig lag glapp det ut av meg: "Olav satt heime i åtte år" og det som skulle bli en av mine nærmeste venninner svarte "Trø meg inkje for nære!".

Når du finner noen som kan fullføre middelalderballadene dine, da tar du vare på dem. :nemlig:


#41

Lille meg sa for siden:

Jeg synger, altså er jeg. :jupp:

Jeg elsker å synge. Jeg har sunget hele livet, har rundt 25 år i kor av ymse kvalitet (fra nasjonalt på topp til - eh - studentkor), har hatt mange år med sangundervisning, har sunget i både bryllup og begravelser, på (litt for mange?) av pianobarene i Oslo, og i det hele tatt. Jeg elsker å synge, og har en sterk hang til å legge på andrestemme på sanger jeg hører på radioen. (Så da forstår muligens korfolk at jeg ikke er sopran? :knegg:)

Familien er ikke akkurat begeistret. Spesielt ikke 7-åringen: "Mamma! Kan du slutte med å synge så rart! Jeg hører jo ikke sangen!" Så jeg synger mest når jeg er alene. Spesielt hvis jeg må rydde. Da jages familien bort, og så settes stereoen på maks.


#42

ingling sa for siden:

Liker å synge? Ja.
Og synger du pent? Ja, må nok si det.
Høyt? Jada!
Bare når du er alene? Aller helst sammen med andre? Organisert i kor eller vokalgrupper eller som solist eller bare i bilen og i dusjen? Jeg har sunget i flere kor og i et par vokalgrupper, og solo noen ganske få ganger. Jeg synger hjemme aleine også, men mye mindre enn før. Synger for og med ungene mine, de elsker sang og musikk de også.
Liker du at folk synger? Eller synes du folk skulle holde syngingen sin for seg selv? Stort sett hyggelig, men jeg kan få litt nok av allsang.
Får du skryt for din fagre røst, eller klager folk når du synger? Ingen klager, en del skryt. :)

Jeg kommer fra en veldig sangglad slekt med mange korsangere, så vi har alltid sunget mye hjemme. Jeg har giftet meg inn i en familie der ingen synger, det er veldig uvant. Mannen har dog strukket seg til nattasanger, og han synger riktig så fint. Jeg har gått inn for å videreføre sanggleden til ungene, og så langt ser det ut til at jeg har lykkes veldig. :D


#43

Taien sa for siden:

Jeg synger for å leve...eller lever for å synge. Ett av to.
Jeg har sunget så og si siden jeg kunne snakke, med sangpedagog/sangermormor og i overkant musikkinteressert familie var det nesten uunngåelig. :knegg:
Det jeg har sunget i er kor, vokalgrupper, band, sunget backup i band (kun på cd'er dog) og synger nå solistisk der jeg blir bedt om det.
Jeg er mezzo/alt og har også en tendens til å legge annenstemme til alle melodier. :knegg:
Heldigvis har jeg en familie som er veldig glad i å høre meg synge, og når det går en stund mellom hver gang er de kjappe til å spør om jeg kan synge noe for dem.
Jeg har en god stemme, men kan selvsagt alltid bli bedre.
Jeg øver så og si hver dag, både tekniske øvelser og rent vokale øvelser. Jepp, sangen er livet mitt.


#44

veobra sa for siden:

Jeg synger definitivt ikke pent. Mannen nekter å synge nattasanger for ungene samen med meg. "Hører du ikke at det er falskt?" :eek: Jeg hører ikke at det er falskt, jeg kan kanskje høre at det ikke er likt som det han synger. Men har ikke peiling på hvordan få det riktig.

Jeg synger lite for tiden. Kanskje i frykt for at det ikke bare skal holde seg inne hodet mitt. :knegg:


#45

Elise sa for siden:

Jeg elsker å synge!!! :hyper: Det var stor sorg da pianobaren i byen gikk konkurs og det åpnet vanlig disco i stedet. :niks:

Men jeg synger ikke vakkert. Det er aldri noen som har sagt noe spesielt pent om sangstemmen min. Derfor synger jeg aller helst:

  1. når jeg vet at jeg blir overdøvet (pianobar)
  2. når jeg ikke kan bli hørt (bil)
  3. når de som hører meg har såpass promille at de glemmer hvor fælt det var (karaoke)
  4. sammen med ungene. Jeg har en unge som synger veldig stygt, og en som synger vakkert og nydelig, sammen er vi dynamitt. :knegg:

Jeg synes salmer er fælt å synge, da det overhodet ikke passer med toneleiet mitt (iallfall de fleste jeg har sunget i begravelser de siste 10 årene), og jeg må dermed bytte på å legge opp og ned, det blir bare tøys.

Til fredag skal jeg på karaokebar, har leid et eget rom for vårt selskap i noen timer. Jeg har derfor brukt noen dager nå på å tørrtrene litt sammen med youtube. Jeg har bestemt meg for låt, men vet at stemmen sprekker på et punkt i sangen, jeg håper bare at nok alkohol smører stemmebåndene. :knegg:


#46

rine sa for siden:

Jeg liker å synge. For meg selv i dusjen og når jeg er i godt humør. Liker ikke så godt allsang og sånt, det er alltid noen som synger for falskt, for fort, for høyt, og så er ofte sangene kjedelige. :nemlig:. Har normalt bra sangstemme, tror jeg.


#47

Matilda sa for siden:

Jeg synger ikke så veldig pent og har ikke så stort register, men synger noenlunde reint, i alle fall. Jeg mimte meg gjennom musikkundervisninga på skolen og synger fortsatt helst ikke så noen hører det, med ungene og mannen som unntak. Jeg spiller litt gitar og synger til, jeg skråler høyt i bilen, jeg synger for ungene og så assosiasjonssynger jeg. Av og til offentlig - én tekstlinje her og der slipper gjennom sjølsensuren.

Allsang er pes, for det blir nesten alltid feil toneart for meg.


#48

Polyanna sa for siden:

Jeg er veldig glad i å synge, men siden jeg aldri husker sangtekster og stemmen er temmelig rusten, så begrenser det seg litt. Sang i totalt uambisiøst kor som ungdom og ble helt middels da, tror jeg, men nå er jeg helt ute av trening.

Jeg synger alltid med når det er fellessang, som i kirken og sånn, men registrerer at mange ikke gjør det. Enda de sikkert synger langt finere enn jeg. :p :skamløs:

Jeg har alltid sunget mye for barna, da.


#49

Milfrid sa for siden:

Jeg synger i bilen. Og av og til ellers. Jeg liker ikke å synge for andre, minus singstar og for ungene ved leggetid. Jeg har ingens stor stemme, men tror ikke jeg høres ut som om jeg kveler en katt heller. Jeg får i alle fall ganske ok score på mange singstarlåter.


#50

Bloppy sa for siden:

Jeg liker å synge ja. Men kun når jeg er alene. Aller helst i bilen. :knegg:
Hender jeg synger trollmorsangen for pompen når han skal legge seg da.

Da jeg hadde utdrikningslag måtte jeg i studio og synge. :dåne: "Summer of '69" . Vi syntes jo utover dagen at det låt helt fantastisk. Den ble også spilt på full guffe i bryllupet. (Takk kjære svoger :mumle:)
Folk kom bort til meg og sa at jeg hadde så fin stemme. "Visste ikke at du kunne synge!", "så flink du er" og sånn. Trodde jo på de etterhvert jeg da. Så tenkte jeg at jeg skulle høre på den en dag, uten en eneste slurk vin involvert. Så jeg satte den i anlegget i bilen på vei til jobb. Vel, mulig vi var vel rause med gjestene da vi hadde fri bar. Makan! Det låt virkelig ikke bra! :grineler:

Salmer er noe av det verste ja. Passer liksom ikke i det hele tatt. Har ganske godt gehør da. Så om musikken ikke er alt for høy, hører jeg i det minste selv at det låter helt grusomt.


#51

Inagh sa for siden:

Jeg elsker å synge! Jeg er vokst opp i et hjem hvor sang og musikk sto høyt og var en del av hverdagslivet.

Om jeg noen gang får et forutsigbart liv igjen, har jeg lyst til å begynne synge i kor. Er det noe jeg virkelig savner, er det nettopp dette. Jeg er forresten alt, så jeg har en stygg uvane med, spesielt når jeg kjører bil, å legge på litt ooooing og duppiduuuing her og der, og finne opp altstemmer og slikt. :sparke:

Jeg har en brukbar sangstemme, og jeg trives med å synge sammen med folk, og det gjør meg ikke noe å synge aleine for folk. Jeg kan dog ikke fordra karaoke, singstar eller slike ting.

Jeg savner også, veldig, å besøke faren min, spille gitar og synge sammen med ham. Jeg brukte gjøre dette innimellom den siste tiden han levde - vi hadde slik glede av det begge to.

Jeg synger hver dag, enten for meg sjøl, for Lillemann eller for Guttungen - det hender jeg synger til mannen. Jeg gauler i bilen, og det er veldig god akustikk i dusjen. :knegg:

Det eneste problemet med synginga mi, er at innimellom glemmer jeg at stemmen fort høres utenfor hodet mitt også, og det kan være litt flaut å oppdage at man triller handlevogn på Mega og synger for seg sjøl. :sparke:


#52

Karamell sa for siden:

... spør jeg rett og slett om du liker å synge. Ja, elsker å synge og sang i kor hele oppveksten.
Og synger du pent? Tja, bedre enn de som ikke kan synge, men jeg er ikke popstjernemateriale, lissom ... I min krets var jeg den flinkeste til å synge, så begynte jeg på lærerskolen og traff mennesker som er mye flinkere enn meg.
Høyt? Ja. Mest i jobbsammenheng.
Bare når du er alene? Nei, synger for barna, synger når jeg komme rpå det og mye på jobb.
Aller helst sammen med andre? Jeg ruler i kirkesang for jeg kommer ganske lyst og kan synge en oktav over alle "brummerne".
Organisert i kor eller vokalgrupper eller som solist eller bare i bilen og i dusjen? Nei, ikke etter studietiden. Skulle gjerne hatt et kor, sammen med noen og noen som ikke var for seriøse.
Liker du at folk synger? Ja, om de er flinke så.
Eller synes du folk skulle holde syngingen sin for seg selv?
Får du skryt for din fagre røst, eller klager folk når du synger?Av noen. Beste skrytet var fra en musikklærer jeg jobbet sammen med, og hun hadde gått på konservatoriet med sang som hovedinstrument. Hun var så glad at hun hadde funnet en medarbeider som var sangglad og som kunne vikariere for henne. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.