Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmelagde tortillalefser oppskrift, holdbarhet?

#1

GydaG sa for siden:

Tenkte jeg skulle prøve meg på å lage disse selv, men lurer på hvor lang tid i forveien jeg kan steke dem? Funker det å gjøre det på dagtid hvis de skal spises på kvelden, eller dagen etter?
Og har noen en oppskrift som er god, både å jobbe med og på smak?

(Har både fint og grovt maismel i skapet, men aldri prøvd å bake med det før.)



#3

Dixie Diner sa for siden:

Ja, fryser er best. Jeg legger alltid rester i fryseren, de tiner på null tid. Kan også brukes som pizzabunn for en kjapp pizza, det er så godt. Det samme gjør jeg med hjemmebakte naanbrød.


#4

Niobe sa for siden:

Til dagen etter hadde jeg lagt dem i fryseren. De tiner jo på er blunk.


#5

GydaG sa for siden:

Takk, den oppskriften hadde jeg funnet som alternativ, da bruker jeg den, Nextlife.

Men hvetemel eller maismel da? Hva er best?


#6

Nextlife sa for siden:

Tja, jeg liker best de med hvetemel, men gjengen min foretrekker mais. :knegg:


#7

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har bare prøvd med hvetemel, innbiller meg at de blir bedre men kommer nok til å teste med maismel en gang. De med hvetemel er i hvert fall kjempegode (jeg bruker også Hellstrøm sine).


#8

GydaG sa for siden:

Tja. Jeg kan ha gjort noe feil her, men den smaken av svidd mel som hang i lufta her syns jeg ikke noe om egentlig. Ungene spiste hver sin, fordelen med disse er at alle (unntatt mannen) klarte seg med en hver, da var vi stappmette.
Må prøve en runde med maismel neste gang og muligens grave frem takka.


#9

Niobe sa for siden:

Ja, jeg steker alltid på takke. Og det høres ut som du har hatt litt høy temperatur?


#10

GydaG sa for siden:

Mulig? Det stod middels temperatur, så jeg brukte 5-6 på induksjonstopp, der 9 er topp, pluss boost-funksjonen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.