Tenkte jeg skulle prøve meg på å lage disse selv, men lurer på hvor lang tid i forveien jeg kan steke dem? Funker det å gjøre det på dagtid hvis de skal spises på kvelden, eller dagen etter?
Og har noen en oppskrift som er god, både å jobbe med og på smak?
(Har både fint og grovt maismel i skapet, men aldri prøvd å bake med det før.)
Ja, fryser er best. Jeg legger alltid rester i fryseren, de tiner på null tid. Kan også brukes som pizzabunn for en kjapp pizza, det er så godt. Det samme gjør jeg med hjemmebakte naanbrød.
Jeg har bare prøvd med hvetemel, innbiller meg at de blir bedre men kommer nok til å teste med maismel en gang. De med hvetemel er i hvert fall kjempegode (jeg bruker også Hellstrøm sine).
Tja. Jeg kan ha gjort noe feil her, men den smaken av svidd mel som hang i lufta her syns jeg ikke noe om egentlig. Ungene spiste hver sin, fordelen med disse er at alle (unntatt mannen) klarte seg med en hver, da var vi stappmette.
Må prøve en runde med maismel neste gang og muligens grave frem takka.