Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fitbit charge? (Sportsarmbånd)

#1

Leandra sa for siden:

Noen som har dette armbåndet? Ser at det skal være blandet de beste. Men lurer på om noen vet om det registrerer om du går oppover bakke, ?det teller jo antall steg, men man brenner jo mer calorier om man går i motbakke enn på flat mark. noen som kan fortelle litt om disse sportsarbåndene ?


#2

Input sa for siden:

Fitbit Charge teller etasjer, ja. En oppoverbakke på en viss lengde vil bli registrert som et en eller to eller flere etasjer, avhengig av stigningen. Den registrerer også hvor langt du går, men nøyaktigheten av denne er avhengig av at du stiller inn skrittlengden din manuelt.

Det er også en oversikt over kcal man har brukt gjennom hele dagen der, men de har jeg aldri brydd meg om.


#3

Isolde sa for siden:

Den teller trapper når du går i bakker. Min faste rute på ca 3km med en del opp og ned og da får jeg ca 20 trapper. Virker som den forbrenner mer og da men skal ikke si det sikkert.

Jeg liker min godt. Eneste er når jeg mister steg fordi jeg går med vogn. Kommer jeg på det legger jeg det i lommen.


#4

mkj sa for siden:

Kan det kjøpes i butikk i Norge?
Er det noe annet merke som er bedre?


#5

Neket sa for siden:

Jeg kjøpte min på siba, så regner med de har på andre butikker også, hvis du ikke har en i nærheten.


#6

Skytte sa for siden:

Jeg bestilte min på coolstuff.no i går - dog den nye som måler pulsen i tillegg. Spent på å få testet den ut. Har hatt Fitbit Flex nå i 8 måneders tid, men det er mye jeg savner der, som man får nå på Fitbit Charge. :D


#7

Leandra sa for siden:

Bestilte den samme som deg idag jeg også. Spennende:jupp: håper jeg blir motivert til å bevege meg mer.


#8

Skytte sa for siden:

Fitbit flex'en hjalp meg veldig i sommer og i høst i allefall. Mista litt gnisten i november, men det har hatt med vær og vind å gjøre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.