Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du (hatt) brevvenn?

Har du / har du hatt brevvenn?

  • Har hatt brevvenn
    106 stemmer
  • Har hatt og har fortsatt brevvenn
    13 stemmer
  • Har hatt brevvenn, men nå mailer vi i stedet
    11 stemmer
  • Jeg oppdaget skrivelysten på forum
    2 stemmer
  • Jeg har ikke og har ikke hatt brevvenn, jeg bare leser og skriver skjelden noe på forum :lesehest:
    1 stemmer
  • Jeg har ikke og har ikke hatt brevvenn, jeg bare leser og skriver ikke noe på forum :sjenert:
    0 stemmer
  • Annet (beskriv)
    4 stemmer
#1

DM sa for siden:

Jeg satt nettopp å tenkte på at her finnes veldig mange skriveglade mennesker, og kom plutselig til å tenke på om man alltid har vært så skriveglad? Har vi en samling med mennesker som har og eller har hatt brevvenner her inne, eller har skrivekløen kommet etterhvert?


#2

Blondie sa for siden:

Jeg fikk min første brevvenn når jeg var åtte år gammel. Flere av brevvennene jeg hadde som barn/ungdom er nære omgangsvenner nå.


#3

Fadese sa for siden:

Jeg skrev med en australsk jente på barneskolen, men så ble det gradvis slutt på det. Etter det har jeg ikke hatt brevvenner. Ikke annet enn at det ble en del brev til mannen da han var i militæret.


#4

LilleT sa for siden:

Tidlig i tenårene hadde jeg enormt mange brevvenner. De fleste fra andre land, men en del fra Norge også. Jeg skrev og skrev, ønsket meg alltid frimerker og brevpapir til jul. Ser nok på min forumtilværelse litt som en forlengelse av det med å ha brevvenner.

For et par år siden forsøkte jeg å ta opp igjen det å skrive brev, men plutselig ble det fryktelig tungvint å putte arket i konvolutten, sette på frimerket og gå til postkassa ...:p


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg hadde flere brevvenner som barn, og jeg hadde en gresk brevvenninne fra jeg var 12 til jeg var nærmere 20. Jeg skrev også masse brev til familie og venner. Men nå er det jammen lenge siden jeg har fått et papirbrev. Litt trist, egentlig, det var jo så hyggelig med brev i postkassa.


#6

Agurke sa for siden:

Jeg hadde flere brevvenner da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen, men det dabbet av etter hvert.:p


#7

Angelique sa for siden:

Hadde flere brevvenner før jeg ble etablert med barn

Hadde bla ei ra Danmark, og vi var flittige begge to

Egentlig savner jeg det, var veldig koselig å få brev i posten og sette seg ned å lese det.Den hyggen og kosen det var.
Og veldig moro å skrive tilbake.

Har noen få jeg mailer med, både på vanlig mail eller via forum pm

Har også fått bla en god venninne slik.


#8

DM sa for siden:

Haha, nå fikk jeg frem gamle minner fra ungdommen (Gud så gammel jeg høres ut da. :knegg: ). Jeg var 16 år, hadde en kjæreste på 19 som måtte i militære, og mottok masse brev der han beskrev at han savnet meg så det gjorde like vondt som et åpent kjøttsår (av alle ting), og han ble så deprimert av dette at han fikk til å bli overført til der jeg bodde, og bodde på gjesterommet vårt en god stund. :mimre: Jeg tror jeg har en hel skolesekk full med gamle kjærlighetsbrev fra tidligere kjærester og beundrere liggende. Tror jeg må hente den frem igjen en dag. :glis:

#9

Fruktflua sa for siden:

Andrea fra Nebraska på barneskolen. :)


#10

DM sa for siden:

Jeg glemte jo å svare selv. Jeg hadde en russisk gutt som het Victor som brevvenn en periode.


#11

Guava sa for siden:

Jeg har hatt ei brevenninne i Romania i snart 20 år. Vi besøkte dem for 3 gang nå i sommer. Brevenninna mi har jeg et helt spesielt venninneforhold til. Nå foregår det meste av kommunikasjon på msn, mail og sms, men vi skriver fremdeles et brev en gang i blant. Jeg har blitt kjent med hele familien hennes og enkelte av vennene hennes og hun har blitt kjent med mine foreldre.


#12

LilleLeo sa for siden:

Jeg har hatt et par brevvenner ja. Da passepiken min, som jeg elsket, flyttet til Voss da jeg var liten,
skrev vi masse brev sammen. Jeg var vel en 7-8-9 år. Hun ringte mamma og fortalte at hun fant en bunke
med brev fra meg på loftet nå nylig, og satt og lo seg gjennom dem. :humre:

Jeg traff også en jente fra Etne, som var på besøk hos farmoren sin på en lokal badestrand.
Dette var vel i 2 eller 3 klasse, og vi skrev brev i ufattelig mange år. Ironisk nok mistet vi
kontakten etter at hun flyttet til Bergen. :himle:

Jeg skrev også i et par år med en nydelig gutt fra Jevnaker. Vi traff hverandre på camping på Gol,
vi var der et par dager, og de hadde fast campingvogn-plass ved siden av vår.
Vi ble kjent kvelden før vi reiste tror jeg, ingen av oss turde helt å ta kontakt.
Vi var veldig forelsket i hverandre, og traff hverandre igjen året etterpå, da kom han til Bergen,
og året etter der igjen, på Gol. Det ble aldri noe par av oss. Men det er ikke så rart, vi var ganske unge.
16 tror jeg. Har litt kontakt i dag per MSN.


#13

Perhonen sa for siden:

En periode hadde jeg brevvenner nærmest over hele verden. Australia, England, USA, Korea, New Zealand, Irland, Tyskland, Sverige, Hong Kong, Mexico, Norge, Mauritius, Reunion, jeg husker ikke alle. Det var brev i posten hver dag, og jeg ble god i engelsk. I dag har jeg bare kontakt med min australske brevvenninne. Vi har skrevet til hverandre siden 1977, men aldri møtt hverandre. Så det står på min ønskeliste. :)

Det har nok helt sikkert påvirket min skriveglede også. Noe får jeg jo utløp for her.:D


#14

Alexa sa for siden:

Ja, jeg hadde mange brevvenner fra jeg var 11-12(?) og noen år fremover.
Det var ekstra morsomt med brevvenner fra andre land, husker jeg. De mest aktive jeg hadde var et par-tre fra Japan, 2 stykker i Nigeria (ekte Nigeria-brev :knegg:), en fra Sibir og en fra USA som lærte seg norsk (og dermed skrev på stotrende norsk).

Synd det ebbet ut etterhvert, jeg har ikke kontakt med noen av dem i dag.


#15

Anuk sa for siden:

Hadde mange brevenner i barne og ungdomstida. Da jeg først fikk internett oppdaget jeg gleden med å ha brevenner igjen, da med mail selvfølgelig. Etter at jeg har fått barn har det blitt mindre, nå er det mest forum-henging.


#16

Skytte sa for siden:

Jepp, jeg hadde mange brevvenner da jeg var yngre (10-18 år). Sluttet vel egentlig med brevvekslingen da jeg fikk min første ordentlige kjæreste på slutten av videregående. 4 år etter da det ble slutt, så oppdaget jeg chatting på irc etc.

Nå er jeg her (og et par andre steder) og taster litt :) .


#17

Møøse sa for siden:

Har hatt brevvenner i massevis. De fleste skrev mindre, sjeldnere, dårligere og mindre utleverende enn meg. Det var en som var like flink/ivrig/hyppig brevskriver som jeg selv, og henne møtte jeg faktisk. Vi tok til og med opp skrivinga igjen for et par år siden, men hadde nok vokst fra hverandre så det kokte bort i kålen. Men jeg var utrolig ivrig en periode på sent 80- og tidlig 90-tall, da jeg sikkert hadde 10 brevvenner op samme tid og det gikk vel ikke en dag uten at jeg skrev brev til en av dem.
Gode gamle Postverket tjente nok en del på meg da :nikker:


#18

Inagh sa for siden:

Jeg har hatt mange brevvenner opp gjennom tidene. Noen av disse har jeg ennå kontakten med, men det blir ikke stort mer enn et kort evt et lite brev til jul nå, dessverre.

Folk som har mail klarer jeg å holde kontakten med, heldigvis. :jupp:


#19

Olympia sa for siden:

Jeg har hatt en og samme brevvenn siden jeg var fem år gammel. Vi "fant" hverandre i et Pony-blad, og selv om vi bodde i hver vårt land så "ble det oss to". I perioder har det vært mange brev, og vi har også besøkt hverandre en del. Nå har livene våre gått i helt forskjellige retninger, og vi skriver hverandre maks en gang i året. Jo koseligere er det når jeg først mottar et brev.

Jeg blir skikkelig glad å tenke over at vi har vært brevvenner i over 21 år. :rørt:


#20

Albertine sa for siden:

Jeg har hatt massevis av brevvenner, men den jeg husker best er denne:
Det var i veldig gamle dager da man hadde telefon med rund skive, og venninna mi og jeg tenkte vi skulle prøve å bare slå tilfeldige nummer og se hvor vi havna. De fleste ganger havna vi bare på Byåsen eller i Stavanger eller sånne kjedelige plasser, men en gang fikk vi en engelsktalende person i andre enden. Det viste seg da at vi hadde kommet til Malta, og mor i huset hadde en datter som gjerne ville skrive med meg. Jeg oppga adressen min på et relativt haltende skoleengelsk (jeg gikk på ungdomsskolen) og hu mor var visst ikke helt stø hun heller, så jeg skjønte ingenting den dagen jeg fikk brev. Både navn og adresse var helt ukjent og fullstendig kaudervelsk, og jeg fatter fortsatt ikke hvordan Posten fant fram til meg ved hjelp av den adressen. En journalist i Adressa fikk nyss i dette ved en tilfeldighet, og skrev en notis i avisa om brevet. Og sannelig ringte de ikke fra P2 den kvelden også... :) Jeg ble intervjuet på telefon midt i naturfagstimen, og ble tvunget av de andre jentene i klassen til å spørre om de kunne spille en sang til meg. Hva de ville høre? Careless Whisper... :dåne:

Vi holdt ikke kontakten særlig lenge, men venninna mi og storebroren til denne jenta har fortsatt kontakt, og han har vært her på besøk med familien sin. Morsomt.


#21

Obelix sa for siden:

Har hatt endel opp igjennom årene.

Datteren min vil veldig gjerne ha nå, men hvor finner man det nå til dags?
Og hvordan kan man være sikker på at det er en jente eller gutt i passende alder man skriver med :paranoid:


#22

Myggstukket sa for siden:

Jeg har hatt mange, mange brevvenner. Jeg har dessverre ikke noen igjen.
Den damen jeg husker best var cirka 80 år gammel. Jeg brevvekslet med henne fra jeg omtrent kunne skrive til jeg var tenåring. Kjempemorsomt.


#23

anakonda sa for siden:

Har hatt mange brevvenner, den beste av dem møtte jeg tilfeldig da hun begynte i samme studentforening som meg, så da ble vi venner på ånkli. Det var litt sprøtt, det var en del år siden vi skrev, men vi kjente liksom igjen navnene til hverandre, men klarte ikke plassere med en gang. Hehe.


#24

Bluen sa for siden:

Jeg hadde masse brevvenner i hele oppveksten. Kontakten har dabbet av, men lenge mailet jeg med en av dem, og vi er Facebook-venner. Jeg har alltid vært ekstremt skriveglad, og e-post og Internett har blitt en arena som er midt i blinken for meg.


#25

Che sa for siden:

Jeg har fortsatt to brevvenner. Begge bor i Norge og jeg har fått de gjennom forum. Er i en veldig dårlig brevskriveperiode akkurat nå (2 mnd siden jeg fikk brev og jeg er fortsatt ikke ferdig med brevet) men det er kjempekoselig å ha noen å skrive brev med.

Jeg hadde masse brevvenner fram til jeg var 15. Fikk jeg brevvenner igjen nå.

Det året jeg var ute og reiste (97/98) skrev jeg masse brev til de hjemme. Jeg hadde ikke tilgang til internett så ofte, og da var det veldig greit.

Både mamma og søstra mi er brevskrivere.


#26

Kirsebær sa for siden:

Storesøstra mi vokste opp hos mamman sin 50 mil unna, så vi har skrevet brev siden jeg var gammel nok til å kunne skrive. Ellers hadde jeg brevvenner i kortere og lengere perioder fram til jeg ble ungdom.


#27

Maverick sa for siden:

Jeg hadde mengder med brevvenner fra barneskolen og oppover. Nuh er det lenge siden sist. :sukk:


#28

anakonda sa for siden:

Jeg hadde annonse i Starlet en gang! :lol:


#29

My sa for siden:

Morsom historie Albertine!

Jeg har hatt mange brevvenner. Flyttet til en annen kant av landet og byttet skole etter fjerdeklasse, og holdt kontakten med flere gamle klassevenninner fra den første skolen ved brevveksling. Brevvekslet også med diverse unger som jeg ble kjent med på musikkorpsstevner, speiderleire etc.


#30

Senna sa for siden:

Jeg hadde mange brevvenner fram til jeg var en 17-18år . Men det var i grunnen folk jeg hadde truffet. På kortur, på klassetur, sydenturr osv. Og så brevekslet jeg en stund med en tysker jeg fant en flaskepost fra.


#31

banana sa for siden:

Jeg hadde massevis av brevvenner over hele verden. Husker best en kar fra Singapore som jeg nesten ble forelsket i pr. brev. Jeg har aldri møtt noen av dem.

Kjøpte brevvenn-adresser av et firma som jeg ikke husker navnet på, og da ble ens egen adresse lagt inn i registeret så andre kunne kjøpe den. Det var tider :mimre:.


#32

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har hatt brevvenner siden jeg var 8-9 år, og i min glansperiode på slutten av 80-tallet hadde jeg langt over tjue stykker. det var så kjekt å komme hjem til tykke konvolutter fra fjern og nær. Jeg brevvekslet stort sett med folk jeg hadde møtt.


#33

banana sa for siden:

Er det forresten noen som husker / vet hva dette firmaet het? De sendte ut små foldere som man kunne krysse av i. Det var et eller annet som sluttet på -service tror jeg.

#34

pippimamma sa for siden:

Jeg har hatt mange brevvenner. Nå skriver jeg knapt nok kort. Det går i sms og e-mail, det er en travel tid vi lever i.


#35

Skytte sa for siden:

Jammen fant ikke jeg en av mine gamle brevvenner på Facebook nå. Han bodde i Molde da vi brevvekslet, nå har han visst endt opp i Oslo-området et sted....


#36

Nelly Nickers sa for siden:

Linda Larsson fra Sverige! :rørt:
Det var tider, - vi brevvekslet i mange år og besøkte hverandre noen ganger. Men så mistet vi dessverre kontakten. Hun er selvsagt umulig å oppspore pga. det vanlige navnet.


#37

Manga sa for siden:

Jeg har hatt mange brevvenner, fra mange forskjellige land. Nå begynner det å bli lenge siden, men jeg har faktisk fått kontakt igjen med et par av de gjennom facebook. Veldig moro.


#38

amylin sa for siden:

Hadde utrolig mange brevvenner og venninner i tenårene. Skrev og skrev, men har mistet kontakten med dem. Vi vokste vel fra hverandre på et vis. Møtte et par av dem også. Tror ikke jeg klarer å spore opp noen av dem igjen, men det er kun fordi jeg ikke husker etternavnet og min mann i samarbeid med min mamma kastet alle brevene da mamma og pappa flyttet for noen år siden.


#39

Sitron sa for siden:

Hadde mange brevvenner i min ungdom. Fikk mange internasjonale brevvenner via en eller annen organisasjon som man sendte inn navn og adresse til, så utvekslet de brevvenner. Skrev lenge med en gutt fra Singapore og en jente fra Australia. For ikke å snakke om alle tiggerbrevene fra diverse folk i Afrika.


#40

Turte sa for siden:

Samme her.:dulte:


#41

gullet sa for siden:

Åh, ja.
Skrev i mange år brev med en fetter av min pappa, som bodde i Sverige (nå treffes vi bare i familiesammenkomster - ingen brev).
Jeg hadde også en pen-pale fra Indiana. Først skrev jeg med en jente som het Ellen, men hun gadd ikke mer, og plutselig fikk jeg brev i fra en gutt, husker ikke hva han het, men han var pen og mørk, litt typisk amerikansk.

Jeg skrev og så i mange år med en gutt som het Rolf i fra Tvedestrand. En skolevenninne hadde fått brevvenn gjennom tegneseriebladet Tempo, og han hadde en venn som også ville brevskrive. Rolf og jeg skrev med hverandre i mange år, og det hendte jeg fikk hilsner gjennom noen venner av foreldrene mine som hadde sommerhus der han bodde.

Da jeg var 16 flyttet kjæresten min tilbake til Tromsø med familien sin. Da gikk det minimum tre sendinger i uka opp og ned - aldri mindre enn ti sider hver gang.
Vi har mistet kontakten nå, det er synd for vi fortsatte å skrive brev med hverandre i mange år etter at det ble slutt.

Nå skriver jeg bare på nett ...


#42

Mei sa for siden:

Jeg hadde en drøss på barne- og ungdomsskolen. Sikkert 30-40 stykker spredt over hele verden på det meste. Nå skriver jeg bare bursdagskort per snailmail, og knaptnok det.


#43

banana sa for siden:

Jeg har kommet på hva den organisasjonen jeg brukte het - og heter: International Youth Service (IYS).

#44

Christinamor sa for siden:

Hadde en brevvenninne i Stavanger, som jeg skrev med i mange år. Traff henne på aspirantkorpsfestival i Skien da vi var 11, og det var rart. Så etter henne på russetreff i Stavanger i 1990, men traff bare venninner av henne.
Skrev litt med ei jente i Japan, men den jeg skrev lengst med, er en italiener vi møtte på danskebåten på vei hjem fra korpstur. Han sender meg fremdeles hilsen til bursdager, og julekort.


#45

Røverdatter sa for siden:

Jeg hadde mange brevvenner fra jeg var 10-15, svarte på og sendte inn annonser i Starlet og sånn. :fnise: Nå har jeg ingen lengre.


#46

Alioli sa for siden:

Jeg hadde brevvenn en gang i tiden, eller var det flere.. både norske og utenlandske.. men det var den gang jeg var ung og uskyldig.. nå holder jeg meg til forum


#47

Skilpadda sa for siden:

Jeg hadde en rekke brevvenner da jeg var sånn 10-16 år gammel. Har også pleid å skrive mye brev (og i nyere tid mail) til RL-venner, pluss i perioder dagbok, og av og til små fortellinger og dikt og slikt, og de siste 10-12 årene har jeg vært aktiv på news og webfora, så jeg har vel i grunnen alltid skrevet en del.


#48

Mamma Rosa sa for siden:

Jeg hadde brevvenner til jeg var ferdig med vgs.
Det stoppet liksom av seg selv da vi ikke møtte hverandre i kantina for å levere brevene. :knegg:


#49

nolo sa for siden:

Jeg hadde mange brevenner da jeg var yngre. Både folk jeg hadde truffet, og noen jeg ble kjent med via IYS. Det var moro å gå i postkassen dengang da.:)


#50

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg drev med brevskriving da jeg gikk på barneskole, hadde så en lang pause før jeg begynte med det igjen da jeg var gravid. Veldig fin hobby og en fantastisk måte å bli kjent med nye mennesker og kulturer på. Jeg får fremdeles stadig nye brevvenner. Tre (?) av dem er på dette forumet.


#51

Alioli sa for siden:

Når jeg tenker meg litt om så savner jeg faktisk det å kunne skrive en mail (jeg trives best foran tastene). Husker da jeg studerte i USA, brukte jeg å skrive lange lange mailer til alle kjente, men jeg fikk sjelden svar, evt veldig korte svar, så da ble det liksom ikke så mye av. Men jeg rett og slett elsker å skrive, og kan finne på å skrive lange mailer om absolutt ingenting bare for moro skyld.


#52

Strå sa for siden:

Hvor var alternativet "Har hatt og har fortsatt brevvenn og jeg har brevvenner som jeg har begynt å maile med"? :confused:

For jeg burde egentlig ha krysset to-tre steder, nemlig.

Hun jeg fortsatt skriver med på papir og frimerker og sånn har ikke internett og kommer neppe til å skaffe seg det heller. Resten er blitt e-postvenner = mye hyppigere korrespondanse. Elsker e-posten min jeg. :hjerter:


#53

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg kan godt skrive brev på åtte-ti sider for hånd, men så snart jeg logger meg inn på e-mailen min blir jeg veldig foretningsmessig og knapp..


#54

Elin sa for siden:

Jeg fikk en brevvenn gjennom en internasjonal brevvennklubb da jeg var 10 år. Hun er fra Skottland. Vi er jevngamle og har holdt kontakten via brev, kort og email siden den gang. Vi har aldri møtt hverandre, men det hadde vært kjempekoselig å møte henne en gang om det ble mulig for vi føler jo at vi kjenner hverandre.


#55

Mikkeline sa for siden:

Jeg hadde brevvenner da jeg gikk på barneskolen. Laura Jane fra Singapore (tror jeg), Ellen fra Larvik og i tillegg skrev jeg med 2 kusiner.

Når eksen var i militæret skrev vi bunkevis med brev. Skrev hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen...:dån:


#56

Candy Darling sa for siden:

Jeg har hatt mange brevvenner fra inn- og utland. Hun jeg holdt lengst kontakten med var Akiko fra Tokyo. Hun skrev nydelig med fyllepenn på tynt, tynt papir og vi ga hverandre bursdagsgaver. Jeg skrev med kulepenn på linjeark. :o

Jeg tror vi fortsatte til 2. året på universitetet, faktisk! :kry:


#57

dharma sa for siden:

Jeg hadde ei når jeg var yngre, litt morsomt når dama fant meg igjen på facebook. (Ikke det at det har blitt mange meldinger frem og tilbake altså)


#58

Benzo sa for siden:

:ja:


#59

Frantzen sa for siden:

Hadde noen brevvenner i ungdommen, husker bl.a ei engelsk jente jeg traff gjennom Penny-bladet. Husker at jeg skrev masse av brev den tiden, og noen har jeg også tatt vare på.

(men den villeste brev-korrespondansen jeg har bedrevet var med Inagh da vi skrev brev på opp til 10 A4 sider (på begge sider må vite) flere ganger i uka. For variasjonens skyld skrev vi innimellom speilvendt :fnise: )

Nå er jeg helt elendig til å skrive til folk, det være seg brev eller mail
:burde skjerpe seg:


#60

Mor til 4 sa for siden:

Har hatt mange brevvenner, over 40 på det meste samtidlig. men så ble jeg gravid, var kvalm og i veldig dårlig form form, presset meg til å skrive noen brev alikevel, fordi jeg synes jeg måtte. ble til slutt veldig lei brevskrivingen. og forbandt det med å være kvalm. så jeg kuttet ut all brevskriving. men har kontakt med noen av de over telefon, og et besøk en gang eller to i året. Har i det siste funnet 4 tidligere brevvenner på nettby også, så jeg har litt kontakt med dem der. synes det er enklere å sende et brev nå og da på nettby enn å sitte med skriveblokka å skrive.
Savner ofte brev i postkassa da. men tør liksom ikke å starte opp med brevskriving igjen fordi jeg er redd for å ikke greie å følge opp.
Hadde brevvenner fra jeg var 8 til jeg var litt over 30 år.


#61

melloz sa for siden:

samme her! Fant akkurat noen av brevene hjemme hos mor og far, prøvde å spore dem opp på facebook men det ble resultatløst.


#62

rajraj sa for siden:

Reea fra Helsinki (via Pusur-bladets brevennspalte) og Christina fra København (via vennskapsklasse-prosjekt på barneskolen) + en del tremeninger som jeg møtte på diverse slektstreff gjennom barndommen.

Men ingen nå.

:humre: Morsomt.


#63

Che sa for siden:

Forøvrig henger begge de supre brevvennene mine her inne også


#64

Tangina sa for siden:

Hadde mange brevvenner da jeg var barn. Har også skrevet mye brev når jeg har vært ute og reist.


#65

Tammen sa for siden:

Hadde brevvenn da jeg var lita, men var svært dårlig på å svare :flau:


#66

Lizzie sa for siden:

Jeg hadde en super brevvenn da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående. Hun kom fra Birmingham og vi reiste på besøk til hverandre mange ganger i disse årene. Dessverre virket det som om vi vokste fra hverandre da vi tok fatt på livet etter skolen, men vi har hatt sporadisk kontakt siden også.


#67

MissS sa for siden:

Jeg har hatt flere brevvenner. Koselig synes jeg. Det er noe med det å få et brev i postkassen i stedet for bare regninger.


#68

Enhjørning sa for siden:

Milde himmel, som jeg har skrevet brev oppigjennom årene!
Det begynte med min bestevenninnekusine, som bodde tre og en halv mil unna meg- så vi så hverandre altfor sjelden.
Hun og jeg skrev brev til hverandre fra vi lærte oss å skrive.
Så fikk jeg noen andre, mer perifere i 12-årsalderen, men da jeg flyttet sørover samme år, gikk all min brevskrivningstid på å holde kontakten med gamle venner.
Nye venner kom til etterhvert, andre falt fra.
Jeg skrev faktisk brev helt til jeg gikk ut fra videregående - etter det har jeg blitt sørgelig sløv.


#69

Appelsin sa for siden:

Jeg har hatt uhorvelig mange brevvenner! Særlig da jeg var i ungdomsskole-alder. Jeg var stadig på jakt etter noen som gadd å skrive så lange brev som jeg selv gjorde, og dumpet nok en del som ikke levde opp til mine høye krav :flau:

Men de gode brevvennene mine ga meg utrolig mye glede - i ei tid da jeg ikke hadde noen venner ellers. Å åpne postkassa og finne et tykt brev fra den aller beste, var jo en drøm etter en kjip skoledag :hjerter:


#70

Susse sa for siden:

Hadde noen brevvenner som lita, men det var vel i 10-12 års alderen.

Ei som har blitt en svært god venn er ei jeg ble kjent med på SnartGravid i 2001. Vi begynte å sende hverandre PMer og etterhvert mail.
Nå har vi nesten daglig kontakt på mail eller telefon men har ennå ikke møtt hverandre. Håper kanskje vi kan klare å få til det i 2008 !


#71

Maysen sa for siden:

Jeg hadde en hel haug med brevvenner da jeg var mindre ja.
Husker det nesten var kamp innad i jentegjengen om hvem som hadde flest brev venner, og det var alltid stas med utenlandske brevvenner husker jeg.


#72

Hønemor! sa for siden:

Jeg har vel hatt ca 30 forskjellige brevvenner siden jeg var ca 6 år tror jeg. Har to igjen og hun ene av de to er vel den jeg har hatt nest lengst.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.