Einhyrningur sa for siden:
Vi fikk riskoker fra ClasOlson til jul. Den brente all risen i bunnen så vi byttet den, men den nye brenner og risen. Det skal ikke være slik?
Finnes det en riskoker som koker ris uten å svi den?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Einhyrningur sa for siden:
Vi fikk riskoker fra ClasOlson til jul. Den brente all risen i bunnen så vi byttet den, men den nye brenner og risen. Det skal ikke være slik?
Finnes det en riskoker som koker ris uten å svi den?
gullet sa for siden:
Vår har aldri svidd risen.
Einhyrningur sa for siden:
Blir det hardt belegg under risen?
Stikka sa for siden:
Vi har hatt mange riskokere og alle gir et hardt, brunt lag i bunnen. Det er helt tynt så ikke noe problem. Skraper bare ikke hardt i bunnen når vi tar ut ris.
Candy Darling sa for siden:
Vår lager belegg hvis jeg tar for lite ris/vann. Jeg bruker den faktisk ikke, fordi jeg må lage så mye ris om gangen.
Stikka sa for siden:
Det finnes flere størrelser så du kan jo bytte til en mindre hvis den stort sett brukes til mindre mengder.
Men det er sant, større mengder gir mindre belegg. Jeg lager ofte ekstra ris og har til stekt ris dagen etter.
Einhyrningur sa for siden:
Vi har en kjempestor riskoker, så kanskje det er det som gjør det? Den mindre modellen damper ikke grønnsaker, så jeg vil nødig bytte.
Hvor mye ris bør man koke om gangen for å slippe svidd ris?
Neket sa for siden:
Jeg har en sånn riskoker-dings fra Tupperware. Den anbefales veldig. Den må i mikroen da, virker ikke på egenhånd. Men jeg er overbegeistret, perfekt ris hver gang. Og jeg er ingen tupperware-fan til vanlig, men riskokeren elsker jeg.
Divine sa for siden:
Samme her. Jeg synes Tupperware er ufattelig oppskrytt, men akkurat denne er super, altså.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.