Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dårligere dekning med OneCall?

#1

Apple sa for siden:

Jeg har hatt abonnement på Telenor men byttet nå til OneCall nettopp pga gunstigere pris. Jeg synes dog etter to dager at det er litt tregere nett. ofte at den bruker endel tid på å laste ned Mail og Facebook- side feks.

Ser også at det står 3G øverst og av og til bare en E. Hvorfor ikke 4g? Andre som opplever tilsvarende?


#2

Niobe sa for siden:

Jeg hadde definitivt dårligere dekning med OneCall. Jeg var veldig misfornøyd.


#3

Input sa for siden:

OneCall har nettopp byttet til Netcom-dekning, så om de er dårligere utbygd der du bor/er, vil du nok få dårligere dekning enn du hadde med Telenor.


#4

Apple sa for siden:

Blæh. Har bare hatt det to dager. Får vente et par måneder. Man kan vel si opp når man vil?


#5

Bayone sa for siden:

Det kan man. Vi har nettopp byttet fra Onecall til Telenor etter mobilkjøp. Da gikk abb. automatisk ut når nummeret ble overført til Telenor.


#6

zinatara sa for siden:

Jeg er godt fornøyd med talkmore, de har telenordekning. Og dersom du kjenner noen som har det kan de verve deg, da får både du og den som verver 2 måneder gratis.


#7

Apple sa for siden:

Talkmore, ja. Kanskje det. Føler meg bare litt forpliktet siden jeg nettopp bestilte[u][/u]. :humre: Men da kan det tyde på at det faktisk er tregere og det vet jeg ikke om jeg gidder i lengden.


#8

mrc sa for siden:

De bruker Netcom nå i de områdene hvor Network Norway ikke har dekning. Network Norway er vel primært eid av Tele2, som igjen eier OneCall. TeliaSonera, som fra før eier bl.a. Netcom og Chess, har så kjøpt opp Tele2, og dermed også OneCall. Men dette oppkjøpet er riktignok enda ikke godkjent.

Problemet vil som regel ikke være i områdene hvor man faller inn på Netcom sitt nett, selv om dekningsgraden ikke er så god som hos Telenor. Det største problemet er der man faller inn på Network Norway sitt nett - altså egentlig OneCalls "eget" nett.

Her vi bor er dekningen for Network Norway god nok til at folks telefoner blir koblet opp mot de basestasjonene. Men f.eks. svigermor må ut i oppkjørselen for å få tatt en samtale. Med Netcom eller Telenor er det ikke noe problem, men altså er dekningsproblemet Network Norway.

Så "like bra, bare billigere" er vel ikke helt sannheten for OneCall...


#9

mrc sa for siden:

Talkmore er et selskap eid av Telenor. Skal være lavprisalternativet. Djuice er også eid av Telenor.


#10

Mirasol sa for siden:

Så vidt jeg fikk med meg i fjor når jeg sjekket litt rundt og vurderte å bytte, så har ikke OneCall støtte for 4G, kun 3G, det var utslagsgivende for at vi ikke byttet!


#11

mrc sa for siden:

Onecall fikk 4G og HDVoice etter hvert. I hvert fall i Telwnor-nettet. Hvor godt det er på plass på basestasjonene til Network Norway kan være en annen sak.


#12

Apple sa for siden:

Sånn går det når man lar seg forføre av reklamen. :mumle: Det står bare 3G på mitt display, 4g burde stått automatisk, ikke sant?

Kan man si opp etter en uke?



#14

Manga sa for siden:

Jeg byttet til Onecall for noen uker siden og er heller ikke fornøyd med dekningen.


#15

Wingman sa for siden:

Har også Talkmore og storfornøyd! 100% telenor dekning. Sjekk operatørens dekningskart for å se 4G med Telenor, Djuice eller Talkmore. Talkmore er den billigste av disse deretter følger Djuice og Telenor.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.