Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smørkrem - holdbarhet. Haster!

#1

Taien sa for siden:

Kan jeg lage smørkrem i dag og bruke i morgen?
Bill.merk "mest mulig gjort i dag, 500 ting igjen til i morgen"


#2

Taien sa for siden:

Og jeg skal lage smørkrem av melkefri margarin, melis og kakao...blir det bra?


#3

millact sa for siden:

Lite erfaring med smørkrem, men tipper det går helt fint.


#4

Frøydis sa for siden:

Ja, det går helt fint.


#5

Taien sa for siden:

Har du forslag til annen god (melke og glutenfri) topping til muffins?


#6

Niobe sa for siden:

Det går helt fint, men den må stå en stund i romtemperatur før den kan brukes. Den blir hard i kjøleskapet. Smørkrem kan også fryses.


#7

Taien sa for siden:

Ah. Så hvis jeg lager den nå, setter drn i kjøleskapet, tar den ut i morgen tidlig og lar den stå på benken vil det bli bra?


#8

Niobe sa for siden:

Ja, det vil jeg tro.


#9

Hot Lips sa for siden:

Smørkrem på Blå Soft går helt fint. Jeg synes ofte den blir litt i mykeste laget, så en tur i kjøleskapet blir nok perfekt.


#10

millact sa for siden:

Bare melisglasur?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.