Taien sa for siden:
Kan jeg lage smørkrem i dag og bruke i morgen?
Bill.merk "mest mulig gjort i dag, 500 ting igjen til i morgen"
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Taien sa for siden:
Kan jeg lage smørkrem i dag og bruke i morgen?
Bill.merk "mest mulig gjort i dag, 500 ting igjen til i morgen"
Taien sa for siden:
Og jeg skal lage smørkrem av melkefri margarin, melis og kakao...blir det bra?
millact sa for siden:
Lite erfaring med smørkrem, men tipper det går helt fint.
Frøydis sa for siden:
Ja, det går helt fint.
Taien sa for siden:
Har du forslag til annen god (melke og glutenfri) topping til muffins?
Niobe sa for siden:
Det går helt fint, men den må stå en stund i romtemperatur før den kan brukes. Den blir hard i kjøleskapet. Smørkrem kan også fryses.
Taien sa for siden:
Ah. Så hvis jeg lager den nå, setter drn i kjøleskapet, tar den ut i morgen tidlig og lar den stå på benken vil det bli bra?
Niobe sa for siden:
Ja, det vil jeg tro.
Hot Lips sa for siden:
Smørkrem på Blå Soft går helt fint. Jeg synes ofte den blir litt i mykeste laget, så en tur i kjøleskapet blir nok perfekt.
millact sa for siden:
Bare melisglasur?
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.