Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Oppskrift" på å overføre ebøker fra bokskya til Kindle?

#1

daffy sa for siden:

Noen som vet hvordan man overfører ebøker fra bokskya.no (eventuelt fra andre pc-lesere) til Kindle?

Jeg finner noen gamle «oppskrifter», så skulle gjerne visst hva som gjelder nå i 2015. Jeg kommer fortrinnsvis til å kjøpe bøker fra digitalbok.no som har «send til Kindle-funksjonen», men akkurat nå har jeg en ebok kjøpt hos Haugen bok jeg gjerne skulle ha overført.



#3

Sol sa for siden:

Registrer deg på ebok.no med samme epostadresse som på bokskya. Derfra kan du overføre direkte til Kindle etter å ha gjort et par ting på ebok og amazon (du finner oppskriften enkelt på ebok).


#4

daffy sa for siden:

Hmm, vet ikke om jeg skjønte helt. Bøker jeg har kjøpt på ebok.no kan jeg sende til Kindle. Men ebok.no kan vel ikke sende bøker jeg har kjøpt andre steder fra (f.eks fra Haugenbok.no) til Kindle?


#5

Sol sa for siden:

I bokhyllen min på ebok får jeg opp bøker jeg har kjøpt alle steder, også Ark og Bokklubben - så jeg kan overføre dem til Kindle derfra. Alle bøkene jeg har i Bokskya er altså også hos ebok - selv om de ikke alle er kjøpt der.



#7

daffy sa for siden:

Takk! :blomst: Jeg fikk det til etter halvannen time intens jobbing. Den oppskriften du linket til mkj var med tekje, akkurat det jeg trengte nå på slutten av dagen! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.