Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som skal gå til Nordpolen her?

#1

Fløyel sa for siden:

Det skal jeg også :hyper: !

Starter og gå på torsdag, men jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å gå 10.000 skritt pr dag - men banna bein - jeg skal ikke være sinken på laget vårt.

Gøy å høre om flere som legger ut på tur torsdag og følge dere underveis.

(dere som ikke skal gå og er nyskjerrige - se dytt.no)


#2

Inagh sa for siden:

"Ikke pokker om jeg vil meg sjøl så vondt," tenkte jeg umiddelbart av overskriften, etter å ha sett Tjukken og Lillemor på vei over Grønland. :knegg:

Skjønte av innlegget at det var en mer hypotetisk nordpol det er snakk om, men jeg tviler på at jeg hadde kunne klart å gjennomføre et slikt prosjekt uansett.


#3

løve70 sa for siden:

Vi har et liknende opplegg på jobb. For å være litt snille (mange sofagriser....), har vi satt et snitt på 9000 skritt pr dag som mål.

Jeg har testet ut en Vivofit i et par måneder nå og det ser ut til at jeg ligger på rundt 520 000 skritt i måneden (ca 17 000 per dag). I tillegg kommer aktiviteter der skritt ikke telles, jeg har ikke lagt dem til.

Det stemmer at det ikke nødvendigvis er så lett å komme opp i 10 000 skritt om dagen, dersom man ikke trener mye og/eller har en jobb der man er i bevegelse. Når det er sagt hjelper det veldig mye å ha fokus på dette og å gå der man kan. Hverdagsaktivitet gir mange ekstra skritt! God tur:)


#4

Fløyel sa for siden:

:cool:

Etter 29 dager har jeg gått: 396,4 km
Skrittsnitt: 13943 skritt/dag.
Beregnet målgang: 13.03.2015, dvs. jeg har gått 79.2% og går mest trolig i mål 14 dager før tiden og gått til Nordpolen på 36 dager. Av 6.287 startende ligger jeg på 2.2etterannet-plass, med totalt 404.365 skritt.

Utrolig morsomt og en skikkelig pusher. Laget mitt vurderer å gå hjem igjen også.


#5

Synnemor sa for siden:

Hadde jeg definitivt vurdert. Nordpolen er liksom ikke et blivende sted :knegg:


#6

Fløyel sa for siden:

:lykkelig: Jeg er i mål!! 11 dager før tiden. Jeg har de siste 39 dager gått 510.652 skritt, hvilket betyr 13.093 skritt pr dag i snitt. Artig. Ny utfordring starter 24. april, spennende og se hvor vi skal gå da.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg skal følge med på neste utfordring. Jeg måler nemlig også skritt for tiden ved hjelp av fitbiten min. Jeg går ca 11 000 skritt pr dag.

I går fikk jeg en bagde som fortalte meg at jeg siden oppstarten (i slutten av januar) har fått 402 km. Og det er visstnok like mye som hele de første linjene på London Underground.

(Og jeg har gått 1000 etasjer. Noe som er like høyt som et fallskjermhopp.)

Jeg liker å få litt perspektiv på ting.


#8

Einhyrningur sa for siden:

Jeg har en Loop som teller mer skritt når jeg strikker enn når jeg går, så kanskje jeg burde hive meg på neste. :knegg:


#9

Joika sa for siden:

Gå til Nordpolen? :gruble: Er bare sånne trivielle utfordringer på Fitbit, det jeg kan se...


#10

Fløyel sa for siden:

Det er en side som heter dytt.No hvor man melder seg på. Vi har vært lag på jobben som har gått - sponset av arbeidsgiver. Morsom aktivitetsdytt.


#11

Geitrams sa for siden:

Jeg har vært med på flere dyttrunder det siste året. Jeg har hatt gjennomsnitt på rundt 14000 skritt daglig bare på jobb og vanlige daglige aktiviteter hjemme, og godt over 20 000 de dagene jeg har trent i tillegg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.