Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Color festival

#1

Jinx sa for siden:

Mannen og jeg skal på en mini- bryllupsreise i morgen. Mest for å nyte hvernadre og litt spa. Er det noen her som har reist med fantasy båten? Hvordan er "kles-kodene" til middagene på kvelden? Ser jo på internett sidene at noen av restaurantene er litt, tja formelle.....


#2

Tjorven sa for siden:

Det er forskjell på Fantasy og Festival ...... stor forskjell.

Fantasy går til Kiel, og er virkelig fin. Man pynter seg litt til middag, men ikke veldig mye. Spaavdelingen er ålreit, bare pass på å ikke ligge tre runder i massasjestolene. Det gjorde jeg og ryggen ble helt ødelagt.

Festival går til Fredrikshavn (eller er det Hirsthals ..... det er i hvert fall i Danmark). Disse båtene har MYE rølp.

Som kjæresteferie anbefaler jeg gjerne Fantasy, men ville styrt unna Festival. Det er ikke superbillig ombord, men det er en koselig tur.


#3

Jinx sa for siden:

Hmmm tidlig ammetåke ja...er fantasy vi skal med da....


#4

Angelique sa for siden:

Vi har vært noen turer med Fantasy
Kjempeflott båt

Spiste i den store restauranten med de høye panoramavinduene mot sjøen
Pyntet oss, men ikke stivpyntet
Jeg hadde bukse rog en fin topp ettersom jeg husker

Det er også flere mindre formelle restauranter,pizza,tapas etc etc

god tur


#5

Vanilja sa for siden:

God tur, Jinx!
Kos dere kjempemasse! :jupp:


#6

Mams sa for siden:

Håper dere får en kjempefin tur. Kos dere masse.


#7

Kråka sa for siden:

Vi skal snart med den båten. Vi skal til Kiel. Gjett om jeg skal ta SPA.


#8

Elisabet sa for siden:

Må man ha med noe spesielt av badetøy/undertøy når en skal ta SPA? Aldri gjort det før. :p Men vi skal reise med Fantasy om litt over en måned uten barn. Da får jeg teste det. Den ene helga i året vi er begge på tur sammen uten barn. Gleder meg. :D


#9

Tjorven sa for siden:

Skal du få massasje kan det jo være ålreit å ha undertøy som er fint nok til at fremmede kan se det. Du får utdelt morgenkåpe og håndklær. Spa-avdelingen har i tillegg boblebad, og da trenger du badetøy. Og så er det en treningsavdeling inne på spa-avdelingen, og i så fall trenger du treningstøy. Det er også et lite "vannland", men hvis dere skal reise uten barn er det kanskje ikke fullt så aktuelt.


#10

Kråka sa for siden:

Det vet jeg ikke selv. Vi skal til høsten. Gleder meg også. :D


#11

Jinx sa for siden:

Da har vi kommet hjem . En toppers tur, svidd av 5000,- på 2 dager. egentlig ikke kjøpt emg noe, og spa og lugarer var forhåndsbetalt..... Så det ble dyyyyyyyyyrt....Anbefaler dere som skal dit og forhåndsbestille spa, det var nesten fullt 2 uker før vi reiste. Vi kom dit fullt påkledd, inne på rommet kledde jeg av meg, hadde på truse og lå under et håndkle.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.