Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

4 stjerners middag

#1

Underbar sa for siden:

Hva hadde du vartet opp med om du skulle servert middag til de tre andre deltakerne?


#2

Njulaif sa for siden:

Forrett: Aner ikke. Kanskje crostini med en eller annen paté og noe garnityr.
Hovedrett: Braisert lammeskank med potetmos.
Dessert: Ananasskum.


#3

Underbar sa for siden:

Hørtes avanserrt ut
Eli Kari Gjengedal la seg på en langt enklere linje.


#4

pippo sa for siden:

Hadde nok blitt noe jeg visste jeg fikk til.

Forrett: tomat og mozarellasalat
Hovedrett: helstekt indrefilet
Dessert: pavlova


#5

Njulaif sa for siden:

Hemmeligheten er jo å servere nettopp noe som HØRES avansert ut, men som egentlig er lett. :nemlig: :glis:

Jeg hadde ikke ikke laget den patéen selv da. Hvis jeg måtte det hadde jeg nok heller ombestemt meg og laget bruschetta med tre forskjellige 'toppinger', vanlig tomatrøre, tomatrøre med avokado og tapenade.


#6

Isolde sa for siden:

Forrett tror jeg kanskje jeg hadde servert fenalår med rømme og flatbrød.
Og indrefilet til hovedrett med poteter av en eller annen type og rødvinsaus.
Til dessert hadde jeg kanskje valgt panna cotta.


#7

Syrinx sa for siden:

Gratinert forrett med fenalårchips

Pannestekt torsk med potetpure, chorizo og blomkål

Usikker på dessert, hjemmelagd vaniljeis med rista nøtter og frisk frukt kanskje. Og litt varm sjokoladesaus.


#8

Minerva sa for siden:

Kamskjell, pinjekerner, rucola, parmesan.

Kalv av noe slag. Rotgrønnsaker i ovn+++

Sjokolademousse med noe sprøtt ved siden av, selvfølgelig :p


#9

GinaK sa for siden:

Jeg er elendig på forrett og hadde iallefall laget noe jeg er helt trygg på til hovedrett. Dessert skulle også vært noe som var mest mulig ferdig i forkant så kanskje

Laksemousse sprøytet på ristet brødskive eller noe.
Helstekt indrefilet av okse med fløtegratinerte poteter, brokkoli og sopp med rødvinssaus.
Creme Brulè, panna cotta eller porsjonspavlova.



#11

Njulaif sa for siden:

Hva med deg da? Hva ville du servert?


#12

Joika sa for siden:

Italiensk tema

Forrett: Bruchetta
Hovedrett: Hjemmelaget taligatelle med soltørket tomat, asparges, fløtesaus og parmesan + hjemmelagede hvitløksrundstykker
Dessert: Tiramisu servert som på bildet under


#13

skyfri sa for siden:

Jeg tror Underbar skal være med i programmet og trenger tips til hva h*n skal servere. :nemlig:
Helst noe som ikke er mer avansert enn det Eli Kari Gjengedal disket opp med.

:knegg:


#14

Cumulus sa for siden:

Forrett: blåskjell
Hovedrett: lam
Dessert: tilslørte bondepiker

Just because these are my favorites. :nikker:



#16

Syrinx sa for siden:

Jeg hadde vært mer bekymret for hva jeg skulle funnet på til underholdning, egentlig. Maten ordner seg alltids.


#17

Retz sa for siden:

Forrett: Gresskarsuppe med ingefær, ristede gresskarkjerner og gresskarolje.
Hovedrett: Chicken Vindaloo med hjemmelaget chutney og peshawari naan.
Dessert: Key Lime Pie.

Underholdning: Lese eget dikt om bendelormen. Etter maten. Danse Gangnam style.


#18

Nabbe sa for siden:

Jeg vet ikke helt. Tror jeg er delt mellom å enten lage en algerisk meny med:

Forrett: Algerisk Harrira, suppe med lam, linser og vermicelli.
Middag: Couscous med lam, gulerøtter, kikerter, poteter, squash og kålrabi, samt små tallerker med søtt kjøtt, kjøtt kokt i sukkerlake med plommer og svisker, servert med biter av franskloff.
Dessert: Hjemmelaget baklawa med hjemmelaget is.

Eller eventuelt kjøre enkelt og svorsk med:

Forrett: Laks med råstekt potet og raspet gulerot
Middag: Svensk kalopps med oksekjøtt
Dessert: Skikkelig bløtkake med masse fyll og fløte.


#19

Isolde sa for siden:

Ta frem Fløyten og spille en trall? :p

Tror kanskje jeg måtte gått for et morsomt spill eller noe sånt.


#20

Syrinx sa for siden:

Kunne jeg alltids gjort, men rødvinsklangen min er ikke den beste. :knegg:

Jeg vet, vi kunne hatt konkurranse om hvem som greier få målbinde lillebror.


#21

vimjer sa for siden:

Forrett: Gulrotsuppe med fetakrem go gresskarkjerner.
Hovedrett: Torsk med pesto.
Dessert: Eplepai.


#22

Susse sa for siden:

Forrett: Halv avocado med reker
Hovedrett: kalkun med chilistuffing
Dessert: Hjemmelaget iskrem
eller:
Forrett: Bruchetta med tomatrøre,hvitløk og basilikum
Hovedrett: Helstekt indrefilet med hjemmelaget potetsalat
Dessert: avocadomousse


#23

Intrigue sa for siden:

Jeg å på i dag, jeg skulle ihvertfall ikke servert sjokoladekake til middag
Chili/kokossuppe
Fiskegryte
Is med noe sprøtt og varme bær

Troir jeg hadde mekka noe sånt


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.