Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger barnevennlig og vegetarisk evt. halal lørdagsmat

#1

GydaG sa for siden:

Hjernen er helt tom, og handling utgår pga div utfordringer, men har et kjøkken og fryser med litt av hvert i.
:hjelp:



#3

frukt sa for siden:

Pizza eller en eller annen pastarett?


#4

Isolde sa for siden:

Taco?


#5

Blå sa for siden:

Jeg har spist en veldig god vegetarlasagne, med pesto og hvit saus med revet gulrot i mellom lasagneplatene. Men det forutsetter jo at du har pesto.



#7

GydaG sa for siden:

Taco går jo. Takk. Karbonadedeig er vel ikke halal, men det går jo an å mekke noe linsegreier ja.
Takk. Håper å unngå pizza da en av ungene har melkeproteinallergi her.


#8

Nextlife sa for siden:

Tortillasuppe der du bytter ut kjøtt/kjøttdeig med bønner, linser e.l, gjerne med maischips eller lefser til.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Tortillasuppe er i hvert fall veldig populært her i huset. Jeg lager denne (litt dårlig bilde, skal bytte det ut neste gang jeg lager suppa). Setter skåler rundt på bordet med masse godt oppi, så legger folk oppi det de vil ha. Ungene elsker det. Det er spesielt godt med de Santa Maria-"kjøttdeig"-posene oppi, de fås kjøpt i de fleste større matvarebutikker og koster vel bare en tjuings eller noe.


#10

Njulaif sa for siden:

I stedet for ost på pizzaen kan man strø knust salt potetgull oppå for å få en sprø, fin topping på den. Det gjorde kokkene på Voksentoppen da jeg jobbet der. :jupp:


#11

GydaG sa for siden:

Dixie- næringsgjær? Kan det droppes uten problemer?


#12

GydaG sa for siden:

Vi har prøvd det, men jeg tror jeg gjør noe feil, det blir liksom bare svidde smuler som rysser av før man rekker å putte den i munnen.


#13

Njulaif sa for siden:

Hmmm... Jeg må høre med hun ene kokken hva de gjorde for å unngå slikt, har henne på Facebook. :riktig:


#14

Isolde sa for siden:

Jeg har brukt tortilla chips på pizzaen men legger et bakepapir over for at det ikke skal svi.


#15

Njulaif sa for siden:

Hva er tertial chips? :confused:

Uansett høres det lurt ut. Og så tenkte jeg at man kanskje kan steke pizzaen feks halvveis uten topping, for så å strø på chipsen og steke ferdig?
Jeg har uansett sendt kokken en melding og spurt. Så får vi se hva hun har å si til saken. :)


#16

Isolde sa for siden:

Iphonesk for tortilla chips.

Jeg har av og til tatt det på etter en stund men bedre med bakepapir på for da blir ikke fyllet under så tørt.


#17

Njulaif sa for siden:

Ah... :knegg: Burde jeg ha skjønt.

Og godt poeng det med tørt fyll. DET er ikke noen vinner. :(


#18

GydaG sa for siden:

Takk for tips altså, mulig jeg på gi det en ny sjanse neste gang vi bedriver pizza her.
I dag blir det tacosuppe, tror jeg. Fant en oppskrift uten næringsgjær, og jeg tipper ungene kommer til å like prinsippet, det virker jo helt genialt. Og så kan hun som ikke skal ha kjøtt velge bort karbonadedeigen. :jupp: :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.