Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefaling: "Rytmar frå verdsrommet" på Det Norske Teateret

#1

Candy Darling sa for siden:

Jeg innrømmer det. Jeg var skeptisk. Jeg sa faktisk "det blir deg" da mannen bestilte. Surrealistisk barneteater om forbudte rytmer og tromvesener, liksom? :skeptisk:

Mens så ble det meg, da, litt martyrsk, siden mannen hoster og nyser og er så forkjølet som bare en mann kan være. :dramaqueen:

Blown away. At det ville bli vakkert, skjønte jeg jo egentlig. Det er ingen som er så god på det visuelle som Det Norske. Men ah. Så vakkert. Surrealistisk var det i fullt monn, men det funket. Musikken var effektfull, tromonauten danset så du nesten skjønte tromsk, du også, og Rytmepolitiet var perfekte comic reliefs.

Nå kan dere jo nesten bare bli skuffet, da, i motsetning til meg, som hadde minusforventninger. :knegg: Men dette fortjener mer enn halvfull sal og applaus som ikke klarer å bære en encore. Løp og kjøp billetter.

www.detnorsketeatret.no/framsyningar/rytmar-fra-verdsrommet/


#2

shute sa for siden:

Lovende! Vi har billetter til... april eller deromkring.

Sist jeg så surrealisme på DNT var den barnevernoppsetningen, "Eit hav av slike som Kaspar Hauser." Den var gjennomført fantastisk, så jeg har forventningene på plussiden.




#5

Tallulah sa for siden:

Den var like fin for 10-åringen som for Snorskfrøken?


#6

Tussa sa for siden:

Berre for å pirke på Det Norske Teatret, heiter det verkeleg rytmAr på nynorsk? :skeptisk:

Og så er det så kjekt å bli overraska. Av og til kan eg godt skjønne dei som har som livsregel å aldri ha forventingar for då blir en aldri skuffa. :lol:


#7

Tallulah sa for siden:

Det gjer det:


#8

Input sa for siden:

Ja. Rytme er hankjønnsord. Jeg ble overrasket selv.


#9

Palmen sa for siden:

Så kult! Eldste skal dit med koret i mars! :hyper:


#10

Tussa sa for siden:

Rytmar. Rett og slett. :humre: Takk for svar :blomst:


#11

Tangerine sa for siden:

Jeg skriver rytmer på nynorsk. Men, men.

Kos dere på teater. :)


#12

Divine sa for siden:

Hvilken alder passer det for? For barnslig for en skrekkelig pubertal tolvåring?


#13

Gaia sa for siden:

Kult! Jeg gleder meg til å se den med Mini. :hyper:


#14

Toffskij sa for siden:

Men da skriver du feil (unormert).


#15

Zulu sa for siden:

Done! Takk for tips!


#16

Tallulah sa for siden:

Hvis ikke han liker dette, kanskje han vil like Sweeney Todd på samme teater?


#17

Tangerine sa for siden:

Ja. Men det virker så feil med rytmar.


#18

Divine sa for siden:

Ah, ja! Det tror jeg hadde vært noe for han. :jupp:


#19

Tjorven sa for siden:

Jeg har vært skeptisk, akkurat som deg. Men siden begge ungene koste seg stort på teaterstykket om romvesen vi så før jul, så har jeg vurdert å se dette også. Så jeg er veldig glad for at du kommer med anbefaling. Dere er jo så flinke til å få med dere barnekultur, så du må bare fortsette å komme med tilbakemeldinger om hva vi som bare er middels flinke til å sånt bør få med oss.


#20

Tallulah sa for siden:

Bare så det er sagt, så er ikke dette en del av barneprogrammet til Det Norske, men sønnen din er jo så godt som ungdom.


#21

Skilpadda sa for siden:

Jeg har spekulert på Sweeney Todd for min og tolvåringens del, men nå sender jeg jo ham på newzealandsk vampyrkomedie i kveld og skal ta ham med på Hamlet i mars, så jeg er kanskje ikke helt i takt med gjeldende anbefalinger. :knegg:

Takk ellers til Candy for glødende anbefaling, dette skal absolutt vurderes. :jupp:


#22

Toffskij sa for siden:

Jeg spekulerer også på Sweeney Todd. :mor til morbide småvampyrer:

Spent på å høre hva Poden synes om de newzealandske vampyrene!


#23

Blå sa for siden:

Dere må gi meg en tilbakemelding på hva dere synes om Sweeney Todd. Jeg er jo generelt veldig positiv til det som settes opp på det norske, men akkurat den er jeg litt usikker på for egen del.

Men jeg har billett til "Det merkelege som hende med hunden den natta" i april. :lykkelig: Og Hamlet er forlenget til september, så det er mulig at jeg får med meg en tredje forestilling.


#24

Skilpadda sa for siden:

Jeg også. :humre: Den har fått 15-årsgrense, og jeg satt lenge og tenkte for å finne ut om det var noen scener jeg trodde ville være for mye for ham, men jeg tror jo ikke det. Doctor Who er uansett skumlere, sa jeg. :nemlig:


#25

Candy Darling sa for siden:

10-åringen synes det var strålende (og har vanligvis ingen mangel på prepubertalitet). Han var omtrent like skeptisk som meg i utgangspunktet. Men man må takle det surrealistiske, da. Og ikke bli demonstrativ i møte med moderne dans og rytmer (sist sett hos en teen-Darling for 30ish år siden på skoleforestilling med Nye Carte Blanche :flau: ).

Men 7,5-åringen lo høyest, altså. De to nedenfor på 4-5-6 tror jeg imidlertid fikk litt mindre ut av det.


#26

peterbaden sa for siden:

Hei!
Så utrolig hyggelig at dere likte forestillingen! Det var veldig stas å høre, spesielt siden jeg har brukt over 3 år på å få satt dette opp på et skikkelig teater:-)
Og vi spiller faktisk enda. Nå er det bare 5 forestillinger igjen, så håper de som ikke har sett det ennå kommer en tur! og ja, den nynorske teaterversjonen heter Rytmar frå Verdsrommet, mens konsertversjonen heter Rytmer fra Verdensrommet. Konserten har vi har spilt for over 70.000 barn med konserten på skoler og med den kulturelle skolesekken i hele landet og det er utrolig stas med tilbakemeldingene fra de som har sett sstykket. De kan dere lese på hjemmesiden vår:
www.rytmerfraverdensrommet.no

Vi sees på teatret! Tar alltid highfive med barna etter forestilling:-)
peter


#27

Blånn sa for siden:

Vi var på Sweeney Todd på lørdag. Vi likte forestillingen veldig godt.


#28

Blå sa for siden:

Takk


#29

Zulu sa for siden:

Vi var i dag, og ville bare takke Candy for anbefaling. Vi hadde aldri fått den med oss ellers. Den var definitivt både kul og fin på en gang. :hjerter: Og den scenen når de var vektløse inne i romskipet! Wow!


#30

Candy Darling sa for siden:

Ikke sant! :love: Så bra at dere likte det.


#31

Zulu sa for siden:

Og som en bonus fikk vi premierebilletter til Tonje Glimmerdal i høst, fordi den Rytmar-forestillingen vi egentlig skulle på ble utsatt noen uker pga sykdom. Sånn service liker vi! :glis:


#32

Input sa for siden:

Tonje Glimmerdal er så fin! Når går den til høsten? Vi må se den.


#33

Candy Darling sa for siden:

Den var også super - det var bare Snorkfrøken og jeg sist, men nå har jeg sendt mannen og Sneipen. Samme hovedrolleinnehaver, tror jeg?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.