Vi har da faktisk kjøpt oss bobil i dag. :eek: Helt uten at noen av oss har erfaring med den type ferieform. Annet enn fra da vi selv var barn. Men det er jo noen år siden, og mye er forandret. Håper vi.
Vi har lyst til å se vestlandet. :ja:
Så hvordan gjør vi dette?
Jeg har en dullion spørmål tror jeg, så gi meg alt du har.
Hva må vi ha?
Hva er helt bortkastet?
Hva slags mat er greit å lage på svært liten plass. Vi har tre gassbluss samt en liten stekeovn.
Hvor er de fineste stedene å overnatte?
Hva må vi bare få med oss? Severdigheter vi må/bør få med oss?
Vi bor sentralt på østlandet, en liten time unna Oslo. Og ingen av oss har vært vestover før. It`s a shame! I know. Men nå gjør vi i hvertfall noe med det.
Kjenner jeg er spent på uttrykket til eldste når hun kommer hjem på fredag og får vite at det ikke blir sydenferie i sommer. Hun får en uke i påsken, men dette er første året vi finner på noe annet på sommeren. :knegg:
Eldste vil i utgangspunktet ikke være med. Det er dog ikke noe alternativ. :knegg:
Så vi får ta snuppa med på planlegging av kjørerute og ting vi vil se og gjøre underveis. Så blir det muligens litt mer attraktivt.
Gryteretter noteres! Kan du anbefale noen som smaker ok? Bruker aldri pose hjemme, men ser at vi er nødt for å gå for enkle løsninger på tur.
Eldste her synes i alle fall Toro sine er gode, meksikansk og amerikansk.
Jeg har null erfaring med bobil (annet enn at jeg har en eks som har en, men som han bruker lite). Den har nok mye mindre plass enn deres. Ellers blir det jo som å lage mat i en båt tenker jeg. Det meste går jo i grunnen å lage om man bare organiserer litt greit.