-ea- sa for siden:
Ja, det er i grunnen spørsmålet. Fordeler og ulemper med benkeplate i stål?
Hvordan er det på bake på, for eksempel?
Noe annet jeg bør tenke på?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Alt som har med interiør å gjøre. Spørsmål, tips, deling av egne lure eller fine løsninger mm.
-ea- sa for siden:
Ja, det er i grunnen spørsmålet. Fordeler og ulemper med benkeplate i stål?
Hvordan er det på bake på, for eksempel?
Noe annet jeg bør tenke på?
Anda sa for siden:
For min del: nay.
Det må jo bli ripete på sikt?
Jeg har jobbet på nok industrikjøkken i min tid til at jeg ville ha hatt det hjemme, men akkurat det er jo en ren smakssak.
Tallulah sa for siden:
Yay! Blir jo litt Dexter, men jeg syns det er både fint og praktisk. Det blir jo riper, men de er jo små og blir en del av greia, liksom. Sånn som i en oppvaskkum.
Observatøren sa for siden:
Jeg sier Yay i vaskebenk-området, men vet ikke nok om holdbarhet der det blir mye skramling med gryter og kniver etv. Tror det er en her inne som har det, var det Spoon?
Spoon sa for siden:
Vi har det i vaskebenkområdet ja, der står kaffemaskinen f.eksempel. Naboen har alt i stål, og er fornøyd med det. Vi har heltre eik benkeplate på resten, men de henger ikke sammen da, så det fungerer godt for oss :)
Flubby sa for siden:
Nay. Synes det ser for industrielt ut, og synes ikke stål er så pent i private hjem. Praktisk som lab-benk javisst :)
Nextlife sa for siden:
Yay!
Stål er knall å bake på, riper er et tegn på vettug bruk (altså masse bruk og kjærleik) og det er vedlikeholdsfritt, udødelig og lett å holde rent.
Vianne Rocher sa for siden:
Jeg har jobbet en kort periode på storkjøkken (eller, det var ferskvaren hos Ultra her i byen- men vi hadde en del matlaging) og jeg synes det var mye arbeid med stålbenkene. Jeg jobbet deltid når butikken var splitter ny og vi måtte behandle stålbenkene meget pent og sette dem inn med et middel som gjør at de ikke får så lett riper. Hver dag. Argumentet var at dess mer riper benkene får, jo verre blir de å holde ved like på sikt, så man måtte være veldig forsiktig.
Men jeg synes det er kult og mye mer praktisk enn f.eks. trebenker som jo bare er pæs og egentlig er ganske ubrukelig til matlaging i alle former.
Jeg ville gått for stein/komposittstein.
Mei sa for siden:
Nay. Vi har hatt det, jeg likte den ikke, og ble glad da den fort ble stygg slik at vi fikk byttet til heltre på garantien.
-ea- sa for siden:
Takk for svar. Har ikke lyst på heltre (mye arbeid), stein kommer til å bli steindyrt. Har alltid hatt laminat, men nå sveipet altså tanken innom stål. Evt kjøkkenøy med stålplate, og noe annet på den egentlige kjøkkenbenken.
millact sa for siden:
Nay.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.